Varmuutta verkkoon

Varmuutta verkkoon -digiopastukset

Digitaalisten palveluiden käyttö yleistyy kaikissa ikäryhmissä jatkuvasti, ja esimerkiksi jo kolmasosa OPn yli 65-vuotiaista asiakkaista käyttää op.fi-verkkopalvelua pankkiasioidensa hoitamiseen. Myös OP-mobiilia käyttää nyt kaksinkertainen määrä vuoteen 2016 verrattuna. Seniorit käyttävät konttoreiden kassapalveluita ja suoramaksua vain jonkin verran enemmän kuin muut asiakasryhmät, ja suurimmalla osalla yli 65-vuotiaista asiakkaista on käytössään maksukortti.

OP Länsi-Suomi järjestää Varmuutta verkkoon -digiopastuksia kevään ja kesän aikana usealla paikkakunnalla. Tilaisuudessa juttelemme digiasioista ja -asioinnista sekä autamme palveluiden käyttöönotossa. Katsomme yhdessä, mikä tunnistautumisen ratkaisu sinulle sopii parhaiten jatkossa. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita – harjoittelemme yhdessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, miten tällä hetkellä hoidat pankkiasioitasi.
Muistilista opastukseen tullessa

1)      Ota mukaan oma laitteesi, jos sinulla sellainen on. Eli älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone.

2)      Myös matkapuhelin kannattaa ottaa mukaan, vaikkei se olisikaan älypuhelin.

3)      Ota mukaan myös avainlukulistasi.

Varmuutta verkkoon -digiopastuksia järjestetään Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla.

PORI: Asiantuntijakeskus BEPOPn  konttorin 3. krs kokoustila (sisäänkäynti Mikonkatu 4C)

RAUMA: Kauppakatu 1, 2. krs kokoustila (sisäänkäynti Nortamonkatu 16)

KANKAANPÄÄ: Kaupunginkirjasto

Kaikille avoimet digiopastukset Porin kirjastossa

Porissa kirjaston aulassa opastukset joka kuukauden toinen keskiviikko klo 13-15. Ei ennakkoilmoittautumista. Kirjaston osoite Gallen-Kallelankatu 12.

Kesäkuu: 12.6. klo 13-15
Elokuu: 14.8. klo 13-15
Syyskuu: 11.9. klo 13-15
Lokakuu: 9.10. klo 13-15
Marraskuu: 13.11. klo 13-15

OP Saavutettava

OP on lanseerannut pelkistetyn verkkopalvelun edistämään kaikkien asiakasryhmien yhdenvertaista pankkiasiointia. OP Saavutettavan selkeä käyttöliittymä on ulkoasultaan pelkistetty ja yksinkertainen. Verkkopalvelua voi käyttää näppäimistön avulla ilman hiirtä ja se soveltuu asiakkaiden käyttöön, joilla on esimerkiksi näkö- ja kuulorajoitteita, motorisia haasteita tai muita toimintarajoitteita.