OP Länsi-Suomen kesärekry – hakuaika 11.1.-15.2.2022

Kiinnostaako sinua finanssiala? Haemme työyhteisöömme kesätyöntekijöitä Kankaanpään, Porin ja Rauman alueille. Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme.

Osana kesäharjoittelijan työtä tulet neuvomaan asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Hakuaika kesätöihin 11.1.-15.2.2022.

Tutustu meihin

Kerromme kesätöistä myös omilla Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Ota ne seurantaan ja tutustu meihin.

Monta hyvää syytä hakea

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegoiksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Löydät op-careers.fi -sivustolta myös kaikki muut OP Ryhmässä tarjolla olevat kesätyöpaikat.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.