Tervetuloa asioimaan

OP Länsi-Suomi (viralliselta nimeltään Länsi-Suomen Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 6 toimipistettä ja 5 kohtaamispaikkaa neljän kaupungin ja kuuden kunnan alueella sekä verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • rahoitukset eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • Länsi-Suomen OPKK:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut ja Länsi-Suomen OP-Isännöinti -palvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Länsi-Suomi on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2017 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 8,4 miljoonaa euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Pankillamme on yhteensä yli 142 000 asiakasta. Omistaja-asiakkaita yli 77 000. Asiakkaita palvelemme yli 200 ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Satakunnan kehittämiseen.

Käytössäsi pian. Rakennamme uutta OP-verkkopalvelua vaiheittain. Hallinto- ja ohjausjärjestelmä on meillä vielä työn alla. Voit kysyä meiltä lisätietoa.