Vahvaa osaamista ja kokemusta kiinteistönvälitykseen

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus saa vahvistusta ja kokemusta kiinteistönvälitykseensä, kun 16 vuotta Forssan Kiinteistömaailmaa luotsanneet Jarkko ja Johanna Nikander aloittavat OPKK:ssa 16. huhtikuuta 2019.

Jarkko Nikander vastaa jatkossa myyntijohtajana välitystoiminnasta, Johanna Nikander on nimitetty välityksen palveluvastaavaksi. Kiinteistönvälityksen myyntipäällikkönä aiemmin toiminut Pasi Salo siirtyy Lounaismaan Osuuspankin palvelukseen kiinteistöarviointipäälliköksi.

Nikanderit lopettivat tämän vuoden alussa hyvin menestyneen Kiinteistömaailma-uransa hakeakseen uusia mahdollisuuksia. Paras vaihtoehto löytyi nopeasti ja yllättävän läheltä, vahvuudet kun ovat heidän hyvin tuntemallaan kiinteistönvälitysalalla.

– Yhteinen sävel Lounaismaan Osuuspankin kanssa löytyi heti. Uskomme, että uusi ympäristö ja uudet työkaverit tuovat mukanaan paljon oppimista, mikä haastaa vanhan työn ja innostaa aivan uudella tavalla, Jarkko ja Johanna Nikander toteavat.

– Lounaismaan OPKK on vahva ja ammattitaitoinen yritys, jolla on pitkä historia ja hyvä maine. Arvostamme myös OP Ryhmän leveitä hartioita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Teimme pitkään töitä kahdestaan ja isompi tiimi antaa voimaa monella tavalla.

Lounaismaan OPKK on merkittävä toimija alueellaan. Sillä on välitystoimistot Salossa, Somerolla sekä Forssassa. Vuonna 2018 Lounaismaan OPKK teki yli 300 asuntokauppaa, tiimissä työskentelee kaikkiaan 14 henkilöä. Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy on Lounaismaan Osuuspankin sekä OP Kantrisalon omistama yritys, joka teki viime vuonna 3,5 miljoonan liikevaihdon. Kiinteistönvälityksen lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu isännöintipalvelut, jonka parissa työskentelee 27 alan ammattilaista.

– Nikanderien kokemus sekä menestys välitystoiminnassa puhuvat puolestaan. Uskon, että he tuovat alati muuttuvalle välitysalalle toimintaamme tuoreita ajatuksia sekä hyviä toimintatapoja asiakkaan eduksi. Muutoksen ansiosta saamme myös Pasi Salon pitkän kokemuksen ja laajan ammattitaidon aiempaa paremmin käyttöömme koko pankin eduksi, sanoo pankinjohtaja Jukka Tuominen.

Lisätietoja: Lounaismaan Osuuspankin pankinjohtaja Jukka Tuominen, p. 044 770 1399 ja myyntijohtaja Jarkko Nikander 0500 487 148.