Saara_puhelimessa

OP Lounaismaan henkilökunnan yhteystiedot

Tiesithän, että palvelemme ajanvarauksella arkisin kello 8 - 19.

Saat meihin kätevästi yhteyden kohdasta Asiakaspalvelu. Voit varata ajan joko konttorille tai vaikka vaivattomaan verkkoneuvotteluun, voit jättää soittopyynnön tai kysäistä saman tien pika-apua chatistä.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. Olemme suurimman osan päivästä asiakastapaamisissa, jolloin emme voi vastata puheluihin, mutta voit jättää halutessasi viestin tai soittopyynnön, niin palaamme asiaan. Soittopyyntöä jättäessänne muistattehan kuunnella vastaajaviestin loppuun asti, muuten soittopyyntösi ei tule perille. 

 

Muistathan, että verkkoviesti on aina turvallinen yhteydenottokanava. Voit lähettää meille viestin, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille sähköpostia. Muista lähettää luottamuksellista tietoa (kuten henkilötunnus) sisältävä sähköposti aina salattuna.

Pankin sähköpostiosoite on lounaismaan@op.fi ja asiantuntijoiden osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Salatun sähköpostin voit lähettää allaolevasta linkistä

Lähetä salattu sähköposti

 

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa: Vakuutuksen asiantuntijat OP Lounaismaalla

 

OP Lounaismaan asiantuntijoiden suorat numerot