Kesäduuni OP:n piikkiin 2023

Kesäduuni OP:n piikkiin – yhdistysten haku alkaa ke 1.2.

Useat nuoret työllistyvät paikallisissa yhdistyksissä taas tulevana kesänä Nilakan Seudun Osuuspankin piikkiin. Tutustu lisää ja vinkkaa myös kaverillesi!

Yhteiskuntavastuun kantamista yhteistyössä yhdistysten kanssa

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Lahjoitamme vuonna 2023 Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa useille yhdistyksille palkkaustukea, mikä mahdollistaa monen nuoren työllistymisen toimialueemme yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Toteutamme kampanjaa yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa nyt virallisesti toista kertaa.

Koska varsinkaan ensimmäisen kesätyöpaikan löytäminen ei välttämättä ole helppoa, haluamme Nilakan Seudun Osuuspankissa omalta osaltamme kannustaa nuoria hakemaan kesätöitä. Samalla toivomme rohkaisevamme paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä palkkaamaan nuori kesäksi töihin. Kampanjan avulla haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan ja saada työkokemusta.

Lahjoitamme vuonna 2023 toimialueemme yhdistyksille palkkaustukea yhteensä 4.000 euroa, mikä mahdollistaa kesätyön 10:lle nuorelle. Lahjoitusten hakuaika yhdistyksille on 1.-28.2.