Yhteisöllisyys Nuoret

Yhdessä parempaa huomista

Nilakan Seudun Osuuspankissa vastuullisuus lähtee perustehtävästä ja arvoista

Nilakan Seudun Osuuspankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa ja koko toimintaympäristönsä taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö. 

Voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova, yli 4900 asiakkaan omistama Nilakan Seudun Osuuspankki on aidosti paikallinen. Kuulumme suomalaiseen OP Ryhmään ja meillä on toimipaikat kahden kunnan, Keiteleen ja Pielaveden alueella. Työllistämme tällä hetkellä 14 finanssialan asiantuntijaa, jotka tarjoavat sopivat ratkaisuehdotukset ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa pankkitarpeissa ja sinulle sopivimmassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten Keiteleen tai Pielaveden toimipaikassa.

Meillä vastuullisuus on syvällä pankin perimässä. Se näkyy isoina ja pieninä arjen tekoina, jotka kuuluvat jokaisen osuuspankkilaisen päivään, päätöksiin ja toimintaan. Pankki mm. 

  • tukee alueen yleishyödyllisiä yhteisöjä, kuten urheiluseuroja ja kulttuuritoimijoita,
  • tarjoaa  yhteistyössä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa kesätyö- ja harjoittelupaikkoja nuorille,
  • rahoittaa paikallisia yrityksiä, minkä turvin ne ovat voineet laajentaa toimintaansa, tehdä investointeja ja luoda työpaikkoja,
  • järjestää senioreille digiopastusta ja nuorille koulutusta taloustaitojen parantamiseen,
  • kohtaa asiakkaitaan ympäristöä ja aikaa säästävien etäyhteyksien avulla ja
  • pitää yllä henkilökunnan tietosuojaan liittyvää osaamista.

Yhteistyökumppanit sähköisen haun kautta

Teemme vuosittain yhteistyötä paikallisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kanssa. Tasapuolisuussyistä haemme paikallisia yhteistyökumppaneita kerran vuodessa avoinna olevan sähköisen haun kautta. Näin meillä on mahdollisuus hajauttaa tukea sekä alueellisesti että toimialoittain, jotta mahdollisimman moni paikallinen toimija pääsisi hyötymään kumppanuudesta.

Kumppanuushaku vuodelle 2022 on avoinna 7.12.2021 - 15.1.2022. Toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan mukaan yhteistyökumppaneidemme joukkoon!

Hakuaika on päättynyt! Kiitos kaikille kiinnostuneille ja tulevaisuuden yhteistyökumppaneille!