Nainen kirjoittaa muistikirjaan.

OP Oulun kesätyötuki 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme

Nuori kesäksi töihin -kampanjassa arvottiin 150 kesätyöseteliä.

 
Ensikosketus työelämään ja mahdollisuus tienata omaa rahaa kesäaikaan ovat nuorille tärkeitä juttuja. Kesätyöpaikkojen löytyminen on osoittautunut monelle nuorelle normaalia vaikeammaksi poikkeustilanteen vuoksi. 
 
OP Oulu haluaa madaltaa paikallisten yritysten ja yhdistysten kynnystä kesätyöntekijän palkkaamiseksi. Nuori kesäksi töihin -kampanjamme kautta jaamme 150 kesätyöseteliä 15-20-vuotiaille omistaja-asiakkaillemme. Setelit arvotaan kampanja-aikana ilmoittautuneiden kesken. Yhden setelin arvo on 400 euroa ja sen avulla voi työllistyä OP Oulun toimialueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki) olevaan yritykseen tai yhdistykseen.
 

Kesätyösetelin hakuaika oli 1.-31.3.2022

Kesätyöseteliä pystyi hakemaan pankin toimialueella asuvat OP Oulun 15–20-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Omistaja-asiakkuuden on oltava voimassa kesätyöseteleiden arvontahetkellä.
 
Kesätyösetelin arvo on 400 euroa. Kesätyöseteleitä on jaossa yhteensä 150. Kesätyösetelin saajat arvotaan viikolla 14 ja kaikki hakemuksen täyttäneet saavat tiedon arvonnan tuloksesta samalla viikolla.
Voittajille lähetetään kesätyöseteli heidän kotiosoitteeseensa viikolla 15.
 
  • Seteleitä on jaossa 150 kappaletta. 
  • Kesätyösetelit arvotaan viikolla 14
  • OP Oulun toimialue kattaa kuusi kuntaa (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki). Kesätyösetelit arvotaan, ja jokaisen alueen setelit jaetaan suhteessa alueen omistaja-asiakasmäärään. Jos kesätyösetelin hakijoita ei ole riittävästi kullekin alueelle, jakaantuvat setelit muiden alueiden käytettäväksi. 
  • Arvonnan tulos lähetetään kaikille hakeneille
Setelien hakuaika oli 1.-31.3.2022. 

Kesätyösetelillä työllistävälle työnantajalle 

Pankin toimialueella toimiva y-tunnuksellinen työnantaja voi käyttää kesätyösetelin nuoren työllistämiseen palkan tukena. Nuori antaa työsopimuksen kirjoituksen yhteydessä saamansa kesätyösetelin työnantajalle.
Työnantajan tulee ilmoittaa palkatun nuoren nimi sähköpostilla OP Ouluun oulun.viestinta@op.fi -osoitteeseen. 
 
Kesätyön tulee ajoittua ajalle 1.5.-31.8.2022.
Työnantajayrityksen/-yhdistyksen tulee toimia OP Oulun toimialueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki) ja sillä tulee olla Y-tunnus. 
Työsopimus pitää tehdä kirjallisena. Työnantaja noudattaa vähintään yleissitovaa työehtosopimusta ja huolehtii asianmukaisesta palkanmaksusta pankkitilille. 
Työnantaja lähettää kesätyösetelillä palkkaamansa nuoren nimen sähköpostilla OP Oulun viestintään oulun.viestinta@op.fi heti kun työsopimus on tehty. 
Nuoren työllistävä yritys hoitaa lakisääteiset työantajakulut. 
Työnantaja laskuttaa kesätyöseteliavustuksen Oulun Osuuspankilta 30.9.2022 mennessä. 
Tarjoamamme kesätyöseteli ei ole palvelun myyntiä, vaan kyseessä on arvonlisäveroton (alv 0 %) palkkatuki. 
 
Palkkalaskurilla  voit arvioida työnantajan maksamien sivukulujen määrää. Laskurilla näkee myös helposti, miten nuoren ikä vaikuttaa siihen, pidätetäänkö nuoren palkasta ennakonpidätysprosentin lisäksi työeläkemaksua ja työttömyysvakuutusmaksua.