Nainen kirjoittaa muistikirjaan.

OP Oulun 400 euron arvoiset kesätyösetelit nuorille on arvottu!

Kesätyösetelin hakuaika päättynyt 24.5. Kiitos kaikille hakijoille!

Kesätyöseteleiden hakuaika on päättynyt ja arvonta on suoritettu.

Kaikkiin seteliä hakeneille ilmoitetaan viimeistään 28.5. tekstiviestillä ja sähköpostilla. Setelin voittajille kesätyöseteli lähetetään kotiosoitteeseen postitse.

Kiitos kaikille hakijoille ja onnea työnhakuun! 

_________________________________________________

OP Oulun toimialueella asuvalla nuorella omistaja-asiakkaalla on nyt mahdollisuus hakea kesätyöpalkkaansa 400 euron tukea ja työllistää siten itsensä toimialueellamme toimivaan yritykseen. Kesätyöseteliä voivat hakea 15–20-vuotiaat omistaja-asiakkaamme. Setelin saaneet nuoret etsivät ja hakevat itse kesätyöpaikkansa. Aloita työnhaku heti!

15–20-vuotias OP Oulun omistaja-asiakas – Hae kesätyöseteliä viimeistään 24.5. täällä.

Seteleitä on jaossa 150 kappaletta. OP Oulu toimii viiden kunnan alueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki). Kesätyösetelit arvotaan, ja jokaisen alueen setelit jaetaan suhteessa alueen omistaja-asiakasmäärään.

Jos kesätyösetelin hakijoita ei ole riittävästi kullekin alueelle, jakaantuvat setelit muiden alueiden käytettäväksi.

Kesätyösetelit arvotaan ke 27.5.2020 ja setelin saaneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä viimeistään to 28.5.2020. 

Työnantajana voi toimia toimialueella toimiva y-tunnuksellinen yritys

Pankin toimialueella toimiva y-tunnuksellinen työnantaja voi käyttää kesätyösetelin nuoren työllistämiseen palkan tukena.

  • Kesätyön tulee ajoittua ajalle 1.6.-30.9.2020 (mutta työsuhteen kesto voi olla alle tai yli 3 kuukautta)
  • Työnantajayrityksen tulee toimia Oulun toimialueella (Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Pyhäntä ja Lumijoki) ja sillä tulee olla y-tunnus.
  • Työsopimus pitää tehdä kirjallisena. Bruttopalkka on työnantajan määräämästä työstä tavanomaisena ja kohtuullisena pidettävän palkan suuruinen. Työnantaja noudattaa vähintään yleissitovaa työehtosopimusta ja huolehtii asianmukaisesta palkanmaksusta pankkitilille.
  • Nuoren työllistävä yritys hoitaa lakisääteiset kulut.
  • Työnantaja laskuttaa kesätyöseteliavustuksen Oulun Osuuspankilta 15.10.2020 mennessä.