Hanna juoksee.

Tervetuloa OP Pohjois-Savon Hippo-kisoihin!

Hippo-kisoissa yleisurheillaan tänäkin kesänä ympäri Pohjois-Savon.

Henri Hippo aloittaa kisakierroksensa Pohjois-Savossa Varpaisjärvellä kesäkuussa ja jatkaa elokuussa Iisalmen, Juankosken Kuopion, Suonenjoen ja Leppävirran Hippo-kisoissa. Kaikki ovat tervetulleita Hippo-kisoihin, osallistujat palkitaan ja kisakuntoa ylläpidetään välipalan voimin. Katso tarkemmat tiedot oman paikkakuntasi Hippo-kisoista alta:

Varpaisjärven Hippo-kisat kisailtiin ti 25.6. Tuloksia voi tiedustella Varpaisjärven Vireeltä. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Iisalmen Hippo-kisat kisailtiin ke 7.8. Tuloksia voi tiedustella Iisalmen Visalta. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Suonenjoen Hippo-juoksut kisailtiin ti 13.8. Tuloksia voi tiedustella Iisveden Kiriltä. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Leppävirran Hippo-juoksut kisailtiin ke 14.8. Tuloksia voi tiedustella Lippävirran Vireeltä. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Juankosken Hippo-kisat kisailtiin to 15.8. Tuloksia voi tiedustella Juankosken Kuohulta. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Kuopion Hippo-kisat kisailtiin ke 21.8. Tuloksia voi tiedustella Kuopion Reippaalta. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

Karttulan Hippo-kisat kisailtiin ma 26.8. Tuloksia voi tiedustella Karttulan Urheilijoilta. Kiitos osallistujille hienosta urheilumielestä!

 

Seuraa OP Pohjois-Savoa myös FB:ssä @OP.pohjoissavo!