Vakuutuksen asiantuntijat otsikko

Vakuutuksen asiantuntijat OP Raahentienoolla

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Raahentienoolla tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Alanen Tero
Vakuutusedustaja
010 253 3145 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset
Erholtz Markku
Asiakkuuspäällikkö
010 253 1290
Yritysasiakkaan vakuutukset
Kela Leena
Asiakkuuspäällikkö
010 253 3402 Yritysasiakkaan vakuutukset
Maijala Juha
Asiakkuuspäällikkö
010 253 0776 Ammattiliikenteen mestari ja yritysasiakkaan vakuutukset
Vanhala Heino
Vakuutusedustaja
010 253 1365 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. 

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.  

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Raahentienoon henkilökunnan yhteystiedot