Hyviä tekoja

OP Suomenselkä lahjoittaa 20.000 euroa toimialueensa yhdistyksille alueellisia hyviä tekoja varten

Suomenselän Osuuspankki on toimialueellaan näkyvä ja aktiivinen toimija, joka omalta osaltaan haluaa varmistaa alueellisen elinvoiman säilymisen ja tukea myös uusia avauksia vetovoiman lisäämiseksi. Olemme pitkäjänteisesti vuosien ajan vahvistaneet lasten ja nuorten taloustaitoja, edistäneet nuorten työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksia, sekä toteuttaneet digivalmennuksia senioreille ja muille erityistä tukea tarvitseville. Lisäksi tuemme lasten ja nuorten harrastustoimintaa mm. yhteistyöllä paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Edelleen aihealueen edistämiseksi pankkimme käynnistää kampanjan, jossa lahjoitetaan paikallisille yhdistyksille yhteensä 20 000 eur jonkin hyvän yhteisöllisen teon toteuttamiseksi. Teko voi olla liikuntatempaus, ympäristöhanke, kyläyhteisön projekti, kulttuuritapahtuma, nuorten/senioreiden/muun kohderyhmän auttaminen tai jokin muu yhdessä tekeminen tai yhteen kerääntyminen. Pankin puolelta toivomme aktiivista ja idearikasta osallistumista. Meille vastuullisuus on vaikuttavia, paikallisia tekoja. Tehdään niitä yhdessä!

Hyvä teko -lahjoitusten haku

Hyvä teko -lahjoituksia voivat hakea OP Suomenselän toimialueella (Haapajärvi, Haapavesi, Kannus, Kärsämäki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäjärvi, Reisjärvi) toimivat yleishyödylliset, rekisteröidyt yhdistykset. Lahjoituksia kohdennettaessa painoarvo on yhdistyksissä, joiden arvot tukevat OP:n arvoja – ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä.

Yhdistyksen edustaja; hae lahjoitustamme täyttämällä alla oleva hakulomake. Hakuaika on 6.11.-15.12.2023

Valitsemme Hyvä teko -lahjoituksen saavat yhdistykset hakuajan päätyttyä ja olemme heihin yhteydessä joulukuun loppuun mennessä.