#KesäduuniOPnpiikkiin – Nuorten kesätyökampanja 2022

Hei sinä 15–17-vuotias nuori,   

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Suomenselkä etsi kevään ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. 18.4.2022 käynnistyy nuorten kesätyöhaku, joka jatkuu 13.5.2022 asti.   

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.

Hae kesätöitä N.Y.T. – viimeistään pe 13.5.2022

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.  

  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.  
  • Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 13.5.2022 klo 23:59 mennessä

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:  

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti  
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita  
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito  
  • aiempi työkokemus ja työnantajat  

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.  

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä! 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Suomenselän Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.   

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2022 yhteensä yli 1900 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdeksäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.