Vakuutuksen asiantuntijat OP Suomenselässä

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Suomenselässä tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä. Mikäli asiasi koskee vahinkoa, laskutusta tai korvauspäätösasioita, olethan yhteydessä numeroon 03030303.

Huhta Harri
Asiakkuuspäällikkö
010 253 1708
Ammattiliikenteen mestari ja yritysasiakkaan vakuutukset
Kallio Heidi
Vakuutusedustaja
010 253 1056 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset
Karvonen Valtteri
Vakuutusedustaja
010 253 0327 Henkilöasiakkaan vakuutukset
Löppönen Arto
Vakuutusedustaja
010 253 1950
Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat
Takanen Mikko
Vakuutusedustaja
010 253 4135 Henkilöasiakkaan vakuutukset
Vedenpää Antti
Asiakkuuspäällikkö
010 253 0595 Yritysasiakkaat (työllistävät yritykset)

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. 

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.  

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Suomenselän henkilökunnan yhteystiedot