Martin

Hae lainaa paikallisesta pankista

Hae meiltä mittojesi mukaista ja turvallista lainaa

Lisää neliöitä, aikuisille työhuoneet ja lapsille oma piha ulkoleikkejä varten? Tai kenties haaveilet vapaa-ajan asunnosta puhtaissa rantamaisemissa veden äärellä.

Olemme mielellämme apunasi kaikissa asumisen palveluissa. Tarjoamme käyttöösi luotettavat, turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla uuteen kotiisi tai vapaa-ajan asuntoon.

 

Millainen laina?

Opastamme sinua, miten voit varautua lainan korkojen nousuun sekä elämän eri tilanteisiin. Käymme lainaneuvottelut helposti ja turvallisesti puhelin- tai verkkoneuvotteluna.

Hae lainaa verkossa

Tai voit olla yhteydessä rahoituksen asiantuntijoihimme, katso yhteystiedot täältä

Varaa aika meille tästä tai p. 0100 0500.

Onko sinulla asunnonvaihtotarpeita tai haaveiletko vapaa-ajan asunnosta?

 

OP Koti Itä-Suomi on luotettava ja ammattitaitoinen asumisen asiantuntija. Tarjoamme parhaat palvelut! Osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-bonuksia voidaan käyttää esim. välitys- tai arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon ja OP Kodin asuntokaupan yhteydessä tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

OP Kodin asiakkaana voit olla varma, että välittäjämme huolehtii asuntokaupan sujuvan hyvän kauppatavan mukaisesti. Pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluista, joiden avulla asunnon myynti tai osto on sinulle vaivatonta. Lue lisää täältä

Asuntolainan myöntää Suur-Savon Osuuspankki. Asunnot välittää OP Koti Itä-Suomi. 

 

Tervetuloa meille!