Viihde

Paikalliset edut

Omistaja-asiakkaidemme kaikki paikalliset ja valtakunnalliset edu ovat käytettävissä OP-mobiilissa. Olemme listanneet alle nostot ajankohtaisista paikallisista eduistamme.

Liikunnalliset edut OP Turun Seudun omistaja-asiakasperheiden lapsille

 
OP Turun Seutu tekee monipuolista yhteistyötä toimialueemme lasten- ja nuorten urheiluseurojen kanssa. Mahdollisia etuja voit tiedustella suoraan uhreiluseuroilta.
 

Viihde-, kulttuuri- ja tapahtumaedut

Kesärauha-festivaali 16.-18.6.

Kesärauha-festarit ottavat Turun Linnanpuiston haltuun kesäkuussa! Omistaja-asiakkaille 3 päivän festariliput etuhintaan! Etu voimassa 15.5.2023 saakka. 

Etuhintaiset liput ostettavissa OP-mobiilista.

***

Päätösklubi: Emma Salokoski & ystävät 17.6.

Naantalin Musiikkijuhlien päätösklubissa lauantaina 17.6. Naantalin Kaivohuoneella kuullaan Emma Salokosken rakastetuimpia lauluja. 

Etuhintaiset liput ostettavissa OP-mobiilista.

***

13.-15.7. Pori Jazzien kahden aikuisen lippupaketti yhteen festivaalin pääkonserttiin -10% alennuksella. Etu voimassa niin kauan, kuin tarjouslippuja riittää. 

***

Pääsyliput Helsingin keskustassa sijaitsevaan Amos Rex -taidemuseoon omistaja-asiakkaan etuhintaan. 

***

Urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille omistaja-asiakkaille

  • 13.6. Paavo Nurmi Games, liput -50%, B, C ja D -lippukategorioihin niin kauan, kuin etuhintaisia lippuja riittää.
  • Kultaranta Resortin Green Card -kursseja etuhintaan touko-kesäkuussa.
  • Aurinko Golfin YSI + -kentän greenfee etuhintaan 31.10.23 saakka, Etu lunastettavissa OP-mobiilista.

  • Futishuumaa Veritas Stadionilla 19.8. FC Inter - HJK otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. 

Edut lapsiperheille

  • Turun Pursiseuran purjehduksen alkeiskurssi on mukavin, turvallisin sekä helpoin tapa päästä mukaan purjehdusharrastukseen! Kesän ensimmäinen kurssi starttaa 5.6. Omistaja-asiakkaille kaikki kurssit -15% alennuksella. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan Turun Pursiseuran verkkosivuilla.

  • 15.7-30.7. Mimmi Lehmä ja Varis on koko perheen kesäteatteri Jo-Jo Teatterin lavalla Vepsän saaressa. Liput omistaja-asiakkaan etuhintaan OP-mobiilista. 

  • 27.5. Nappe Naakan Etsintäpartio, Seikkailukierros Vanhalla Suurtorilla - kierros on maksuton ja paikkoja kierrokselle on rajoitetusti. 

 

Monipuoliset ja voimassa olevat omistaja-asiakasetumme löydät kätevästi OP-mobiilista (Muut > Omistaja-asiakas > Kumppaneidemme tarjoamat edut)