OP Turun Seudun yhteistyökumppaniksi?

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Haluamme tehdä sellaisia tekoja, joilla on merkitystä ja jotka edustavat kestäviä arvoja yhteiskunnassamme sponsorointilinjaustemme mukaisesti.

Sponsorointiyhteistyön tarkoitus on, että sponsorointikohteen yleisö saa lisäarvoa arvostamalleen asialle. Lisäarvo voi koostua monipuolisista sisällöistä, entistä laadukkaammin järjestetyistä tapahtumista tai kohteeseen liittyvistä oheispalveluista. Sponsoroitava kohde hyötyy yhteistyöstä ensisijaisesti rahallisen tuen muodossa, mutta myös muiden lisäresurssien myötä. Kohde voi esimerkiksi saada mahdollisuuksia näkyä markkinoinnillisesti ja viestinnällisesti entistä laajemmin tai kehittää omaa toimintaansa monipuolisemmaksi.

Haluatko meistä kumppanin?

Sponsorointikumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti vaikuttavia, kohderyhmää kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehittyviä. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti. Sponsoroimme monipuolisesti toimialueemme (Turku, Kaarina, Lieto, Naantali, Parainen, Raisio, Rusko ja Vehmaa) kiinnostavia hankkeita. OP Turun Seutu ei sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksittäisiä joukkueita, vaan teemme sopimukset seuratasolla. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta. Käsittelemme yhteistyöehdotukset kolme kertaa vuodessa:

  • 31.3. mennessä jätetyt ehdotukset
    • käsitellään huhtikuun loppuun mennessä
  • 30.7. mennessä jätetyt ehdotukset
    • käsitellään elokuun loppuun mennessä
  • 31.10. mennessä jätetyt ehdotukset
    • käsitellään marraskuun loppuun mennessä

Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille. 

Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata. Jos sinulle lomaketta täyttäessä nousee esiin tarkentavia kysymyksiä tai kohtaat käyttöön liittyviä ongelmia, ota yhteyttä turun.seudun.markkinointi(ät)op.fi

Kiitos osoittamastasi mielenkiinnosta meitä kohtaan.