HJK ja OP Uusimaa jatkavat yhteistyötä

HJK:n ja Osuuspankin yli 10 vuoden ajan jatkunut yhteistyö saa jatkoa. HJK ja OP Uusimaa ovat tehneet uuden yhteistyösopimuksen vuosille 2023–2024.

Yhteistyön merkitys tulee näkymään konkreettisesti myös OP Uusimaan omistaja-asiakkaille.  
 
– Näemme yhteistyössämme täysin uusia tapoja luoda lisäarvoa OP Uusimaan omistaja-asiakkaille kutsumalla heidät avosylin osaksi HJK-yhteisöä, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi fiilistelee.
 
Sopimuksen myötä OP Uusimaa on tästä kaudesta alkaen näkyvästi esillä niin HJK:n miesten kuin naistenkin edustusjoukkueiden pelipaidoissa. Lisäksi OP:n logo painetaan jatkossa kaikkiin juniorien pelipaitoihin. Kumppanuus kattaa koko seuran aina junioreista edustusjoukkueisiin saakka.
 
Yhteistyössä korostuu vastuullisuus, joka näkyy esimerkiksi nuorten taloustaitovalmennuksena. OP Uusimaa edistää vastuullisuusohjelman mukaisesti taloustaitoja, jotta kaikilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet huolehtia omasta taloudestaan.
 
- Olemme läsnä nuorten pelaajiemme ja heidän perheidensä arjessa monella tavalla. Kohtaamme toki pääasiassa kentällä, mutta jalkapallossa suoriutumisen taustalla on aina monia tekijöitä. Sillä on suuri merkitys, että nuoren ja perheen taloustaidot ovat kunnossa ja mieli voi keskittyä harjoitteluun, HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen painottaa.
 
- Meille tämä on hieno tilaisuus jatkaa onnistunutta yhteistyötä. Pääpaino on nuorten liikkumisen mahdollistaminen, ja siinä samalla saamme tärkeää asiaa kerrottua nuorille taloustaitotuntien muodossa. HJK:n arvoissa korostuu yhdessä tekeminen ja menestyminen, myös toisen tukeminen vaikeina hetkinä. Nämä ovat myös OP Uusimaassa tärkeitä arvoja. Arvomme, ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen, antavat työllemme ja valinnoillemme merkityksen ja ohjaavat päivittäistä arkeamme, summaa OP Uusimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Korhonen.