OP Uusimaa mahdollistaa Hippo-hiihdot Stadionilla!

OP Uusimaa kokee tärkeäksi tehdä työtä lasten, nuorten ja aikuisten liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi. Tämän toteutumiseksi OP Uusimaa tekee yhteistyötä paikallisten yhteistyökumppaneiden- ja seurojen kanssa. Helsinki Ski Weeks on yksi merkittävä yhteistyökumppani, joka tuo hiihtomahdollisuuden kaikkien saataville keskelle kaupunkia.

Kyseisen kumppanuuden pääpaino on suurten Hippo-kisojen järjestäminen Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 11.3.23. Hippo-hiihdot ovat tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille, ja tapahtuma on kaikille avoin ulkotapahtuma. Hiihtojen lisäksi päivän aikana voi osallistua muun muassa Hippo-diskoon ja ottaa kuvia Hippojen kanssa.

- Nämä tapahtumat ovat hyvänmielen tapahtumia, joissa koetaan liikunnan riemua. Hippo-kisat myös tavoittavat liikunnan pariin niitä lapsia, jotka muuten eivät ole aktiivisesti urheiluseuratoiminnassa mukana, kertoo OP Uusimaan viestintä – ja markkinointijohtaja Hanna Korhonen

Hippo-kisat ovat tärkeitä paikallisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen perheet vauvasta vaariin. Kentän laidalla mukana kisoissa kannustamassa kiertää kaikkien suosikit – Hanna, Henri ja Hille Hippo. Jokainen kisailija saa tapahtumasta palkinnoksi osallistumismitalin, mikä onkin monelle tapahtuman kohokohta, myös Hipon kanssa halaaminen tai yläfemman heittäminen on kova juttu. 


OP Uusimaa on omistaja-asiakkaiden omistama, OP Ryhmän suurin pankki ja merkittävä toimija sekä työnantaja Uudellamaalla, joka edistää omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.


Hippo-hiihtoihin voi ilmoittautua 3.3. klo 18 saakka.