OP Uusimaa hakee ensi kesäksi 70 kesätyöntekijää

OP Uusimaa palkkaa ensi kesänä noin 70 kesätyöntekijää pankin eri liiketoiminta-alueille, erityisesti peruspalveluihin. Kesätöitä on tarjolla pankin toimialueella eri puolilla Uuttamaata.

Moni finanssialan asiantuntija aloittaa työuransa kesätöiden myötä. OP Uusimaa tarjoaa erinomaisen näköalapaikan finanssimaailmaan. 

- Etsimme sekä jo aiempaa finanssialan työkokemusta omaavia henkilöitä, että niitä, joille ala on aivan uusi. Erityisesti haluamme tarjota kaupallisen alan opiskelijoille mahdollisuuden työllistyä finanssialalle, OP Uusimaan henkilöstöjohtaja Maija Laaksonen painottaa. 


Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti OP Uusimaan koko toimialueella: pääkaupunkiseudulla, Lohjalla, Nummelassa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Porvoossa. 

Kesätyöntekijöiden hakuaika alkaa 10.1. ja päättyy 5.  helmikuuta.  

Kesätyöpaikkojen lisäksi OP Uusimaan henkilöasiakkaiden peruspalveluihin ja sekä rahoituksen tehtäviin haetaan alkuvuoden aikana kymmeniä uusia osaajia. Hakuaika näihin tehtäviin on 31. tammikuuta saakka. 

- Uusimaa on Suomen voimakkaimmin kasvava alue, ja haluamme varmistaa asiakkaillemme laadukkaan ja tehokkaan palvelun. Tätä varten tarvitsemme uusia osaajia tukemaan OP Uusimaan kasvua ja erinomaista asiakaskokemusta, Maija Laaksonen painottaa. 

Kaikkiin avoinna oleviin tehtäviin pääsee tutustumaan tarkemmin osoitteessa: OP Uusimaa (op-careers.fi)