Soinnut, runot ja tanssi valtaavat jälleen kaupungin – jaossa jopa tuhat ilmaista Taidelahjaa!

Pian pihoilla soi taas yllätyksiä, kun viime vuonna ihastuttaneet Taidelahjat palaavat Helsingin juhlaviikoille. OP Helsinki on mukana tuomassa taiteen pihoille ja koteihin.

Suuren suosion saaneet Taidelahjat toteutetaan tänä vuonna entistä laajemmin ja merkittävänä osana Helsingin juhlaviikkojen 2021 ohjelmaa. Pääkaupunkiseudun asukkaat voivat tilata elokuussa läheisensä pihalle tai ikkunaan 5–10 minuutin ilmaisen yllätysesityksen muusikolta, runoilijalta tai esittävän taiteen ammattilaiselta. Suuren kysynnän myötä OP Helsinki yhdessä Juhlaviikkojen kanssa mahdollistaa tänä vuonna jopa tuhat yleisölle maksutonta Taidelahjaa!

- On hienoa olla mahdollistamassa Helsingin juhlaviikkojen luovaa toteutusta, jossa esiintyvä taide ja elämykset tuodaan Taidelahjojen muodossa turvallisesti koteihin sekä samalla tukea taiteen, kulttuurin ja musiikin tekijöitä. Tavoitteenamme on luoda iloisia ja elämyksellisiä yllätyksiä pääkaupunkiseudun asukkaille, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

- Mahtavaa päästä tekemään Taidelahjat toistamiseen ja nyt yhdessä OP Helsingin kanssa. Taidelahjoilla ilahdutetaan ja yllätetään läheisiä ja mukaan saadaan esiintymään laaja kattaus taiteilijoita eri aloilta. Palaute Taidelahjoista on ollut ylistävää sekä yleisöltä että taiteilijoilta, kun taiteen kaipuu on ollut kova, toteaa Juhlaviikkojen markkinointipäällikkö Tiia Tuovinen.

Yleisölle maksuttomat Taidelahjat ovat tilattavissa 16.8. alkaen osoitteessa taidelahja.helsinkifestival.fi.

OP on Helsingin juhlaviikkojen pääyhteistyökumppani. Helsingin juhlaviikot on Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle koti- ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1968 alkaen.