Uudenmaan Osuuspankki myy OP Isännöinti Itä-Uusimaan Oiva Isännöinnille

Uudenmaan Osuuspankki luopuu OP Isännöinti Itä-Uusimaan liiketoiminnasta myymällä yhtiön osakkeet Oiva Isännöinti Group Oy:lle. Sopimus osakekaupasta on allekirjoitettu ja toteutettu 30. huhtikuuta.

OP Isännöinti Itä-Uusimaa on isännöintipalveluita Helsingissä, Mäntsälässä, Askolassa, Sipoossa Porvoossa ja Loviisassa tarjoava yhtiö. Se hoitaa noin 380 taloyhtiön isännöintiä ja sen henkilöstön määrä on 33. Yrityskauppa ei vaikuta henkilöstön työsuhteisiin.

Yrityskaupan myötä Uudenmaan Osuuspankki luopuu isännöintipalveluiden tarjoamisesta, ja keskittyy finanssipalveluihin Uudenmaan alueella. 

- OP Isännöinti Itä-Uusimaa on erinomaisessa kunnossa oleva yritys, joka on tehnyt vahvaa tulosta. Oiva Isännöinnillä on erinomaiset edellytykset niin palveluiden, henkilöstön osaamisen kuin liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämiseen koko Uudellamaalla, Uudenmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Lehtilä painottaa. 

Oivan tavoitteena on laajentua ottamalla mukaan alueidensa parhaita isännöintitoimistoja. OP Isännöinti Itä-Uusimaa täyttää nämä vaatimukset erinomaisesti.

- Oiva etsii joukkueeseensa juuri tällaisia aidosti paikallisia ja asiakasta lähellä olevia, isännöintialan uudistamisesta innostuvia toimijoita. Tuttu isännöitsijä toimii jatkossakin asiakkaan apuna, mutta saa tuekseen vielä Oivan leveät hartiat, meidän monialaisen huippuosaajien tiimimme sekä jatkuvasti kehittyvät, modernit digitaaliset työkalumme, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Kaupalla ei ole vaikutusta OP Isännöinti Itä-Uusimaan asiakkaiden palveluihin, vaan ne jatkuvat sopimusten mukaisesti. Palvelut jatkuvat myös nykyisissä toimipisteissä Porvoossa ja Mäntsälässä. 


Yrityskaupalla ei myöskään ole vaikutuksia Uudenmaan Osuuspankin omistaman, kiinteistönvälityspalveluita tarjoavan OP Koti Uusimaan toimintaan.