Yli 200 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja OP Ryhmän keräyksen kautta OP Helsingin alueella

Moni koulutiensä aloittava ja kouluun palaava saa lähipäivinä itselleen uuden koulurepun. HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräykseen osallistui tuhannet ihmiset ympäri Suomen – OP Helsingissä reppuja kerättiin yhteensä 214 kappaletta.

Koronapandemia on tiukentanut vähävaraisten lapsiperheiden tilannetta entisestään ja HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tärkeää. Jo viidettä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa aloittaa koulutiensä samalta viivalta muiden kanssa.


– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia konkreettisilla teoilla osana vastuullisuustyötämme. Olemme iloisia, että näin moni asiakkaistamme ja henkilöstöstämme lähti yhdessä tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille, sanoo OP Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Viitanen


Osuuspankit toimittavat reput elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville koululaisille. Keräyksen avulla OP Ryhmän toimipisteissä kerättiin yhteensä 3 266 reppua sekä lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä eri puolilla Suomea. Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia.


OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 9 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita on yli 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan lähes 700 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.


Hope - yhdessä ja yhteisesti ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.