Varainhoito

Varainhoidossakin sinun etusi on meidän etumme
AJANKOHTAISTA

Suomen parasta varainhoitoa

OP Private Wealth Planning -palvelu on saanut kansainvälistä tunnustusta. Palvelu voitti Euromoney Global Private Banking Awards -palkinnon sarjassa Best for High Net Worth Individuals in Finland 2023.

Lue lisää palkinnosta

 

 

Lue lisää Sulje
1

Tavoittelemme pitkän aikavälin tuottoa asiakkaillemme

Joskus elämäntilanne tai odotukset muuttavat sijoitussuunnitelmia. Silloinkin me olemme tukenasi ja ehdotamme tilanteeseesi sopivia sijoitusratkaisuja. Meillä kokonaisuudestasi syntyy usein elämänmittainen. Parhaimmillaan jatkamme varallisuuden hoitamista seuraavan sukupolven kanssa.

2

Asiantuntemuksemme ja laajat sijoitusmahdollisuudet ovat käytössäsi

Saatavillasi on kaikki sijoitustuotteet ETF:stä rahastoihin ja osakkeista strukturoituihin sijoituksiin. Sinun ei tarvitse olla suursijoittaja voidaksesi hajauttaa laajasti eri omaisuusluokkiin ja hallinnoidaksesi joustavasti sijoituskohteitasi. Laajuus näkyy myös korkeana osaamisenamme ja ymmärryksenä esimerkiksi vastuullisuuden osalta.

3

Kokonaisvaltainen näkemys asiantuntijoiden avulla

Tarpeidesi mukaan käytössäsi on henkilökohtainen varainhoitaja tai asiantuntijatiimi. Siten saatkin aidosti sinua palvelevia ratkaisuja. Meillä palvelu ei rajoitu vain varainhoitoon vaan huomioimme kaikki talouteesi ja vakuuttamiseen liittyvät asiat.

Kun sinulla menee hyvin, meillä menee hyvin

Olemme pankki, jonka omistajia ovat asiakkaamme. Sen vuoksi asiakkaan ja pankin edut ovat yhteiset. Varainhoito on osa-alue, jossa tämä heijastuu suoraan toimintatapoihimme. Varainhoitajien ei milloinkaan tarvitse miettiä, voiko asiakkaan saama etu olla ristiriidassa pankin hyötyjen kanssa. Asiakkaiden varallisuudesta huolehtimisessa onkin samoja piirteitä kuin perheyrityksen hoidossa. 

Saat ratkaisut vaurastumisen kaikkiin vaiheisiin digitaalisesti ja henkilökohtaisesti

Omistaja-asiakkaana sijoitat aina edullisesti, sillä saat erinomaisia etuja sijoittamiseen. Sijoituspäätöksien tueksi saat viikoittain asiantuntijoiden sijoitusideoita rahastoista, osakkeista, ETF:stä ja strukturoiduista sijoituksista. Lisäksi sijoitukset kulkevat aina mukanasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. 

Omistaja Plus -palvelusta saat tukea taloudellisen tavoitteiden saavuttamisessa ja vaurastumisen tarpeissa. Kun asiointisi on monipuolista ja sijoitusvarallisuutesi ylittää 50 000 euroa, saat oman yhteyshenkilön, joka ohjaa ja tukee sinua taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa ja vaurastumisen tarpeissa.

OP Private -palvelun piirissä rakennamme sinulle yksilöllisen sijoitusratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi, kun sijoitusvarallisuutta on yli 300 000 euroa. Saat meiltä kokonaisvaltaista tukea niin varallisuudenhoidossa kuin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Autamme myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä, lakiasioissa ja asuntopalveluiden saralla.

OP Private Wealth Planning -palvelu sisältää kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman sinulle ja lähipiirillesi sijoitusvarallisuuden ylittäessä miljoona euroa. Saat tukea kokeneelta asiantuntijatiimiltä sijoituksiin ja muihin omaisuudenhoitoon liittyvissä asioissa kuten juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä.

OP on palkittu arvostetun brittiläisen Euromoney-lehden kilpailussa parhaana kotimaisena private banking -palveluntarjoajana. Palkinto saatiin yli 1 000 000 euron sijoitusvarallisuuden asiakasryhmässä. Voittoon vaikutti erityisesti uusi OP Private Wealth Planning -palvelu.

Omistaja-asiakkaana sijoitat aina edullisesti, sillä saat erinomaisia etuja sijoittamiseen. Sijoituspäätöksien tueksi saat viikoittain asiantuntijoiden sijoitusideoita rahastoista, osakkeista, ETF:stä ja strukturoiduista sijoituksista. Lisäksi sijoitukset kulkevat aina mukanasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa.

Varainhoito OP Uusimaa

Haluatko keskustella sinulle sopivista sijoitusratkaisuista?

Haluatko keskustella paremmista vaihtoehdoista kuin meemiosakkeilla treidaaminen tai liukuvista keskiarvoista ennustaminen? Tai haluatko, että hoidamme varallisuuttasi ja kerromme säännöllisesti, mitä sille kuuluu? Jos olet asiakkaamme, varaa aika tai soita numeroon 010 255 6643 (ma-pe 8–16).

Varainhoitopalvelut
Varainhoitopalvelujen avulla tavoittelet mielenrauhaa, helppoutta ja onnistuneita sijoituksia. OP Private ja OP Varainhoito tarjoavat yksilöllistä varainhoitoa huomioiden juuri sinun tilanteesi ja tarpeesi.
Omistaja-asiakkaan edut säästämisestä ja sijoittamisesta
Säästämisen ja sijoittamisen aloittaminen voi olla elämäsi kannattavin päätös. Omistaja-asiakkaana se kannattaa erityisesti, koska saat siihen erinomaisia etuja.