Haemme asiakasneuvojaa OP Ylä-Pirkanmaalle

OP Ylä-Pirkanmaa on OP Ryhmään kuuluva täyden palvelun pankki, jonka toimialueeseen kuuluvat Virrat, Ruovesi ja Kihniö. Keskeisiä arvojamme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Kannamme vastuuta omasta toimintaympäristöstämme, ja kehitämme sen elinvoimaisuutta yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Meillä on noin 21 500 asiakasta, joita palvelemme kolmessa konttorissamme ja digikanavissa 26 finanssialan ammattilaisen voimin.

Kiinnostaako tulevaisuus finanssialalla? Haemme asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan pankkimme palvelukykyä ja aktiivista asiakkuuksien hoitoa.

 

Asiakasneuvoja, OP Ylä-Pirkanmaa


Asiakasneuvojana hoidat monipuolisia asiakaskohtaamisia kasvokkain, puhelimitse ja verkon kautta. Työskentelet päivittäisten pankkipalveluiden parissa, ja vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Jos et ole valmis osaaja, perehdytämme ja koulutamme sinusta finanssialan ammattilaisen. Aluksi työskentelet pääasiassa Ruoveden konttorilla. 

 Odotamme sinulta
-kiinnostusta finanssialaa kohtaan
-intohimoa asiakastyöhön 
-innostunutta ja yritteliästä asennetta 
-myyntihenkisyyttä ja tavoitteellisuutta
-halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen 
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
-vähintään toisen asteen koulutusta 

 Miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Meillä saat ympärillesi kannustavan työyhteisön ja pankkimme sekä koko OP Ryhmän hyvät henkilöstöedut. Henkilöstön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeätä.   

Lisätiedot ja hakuohjeet
Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Pirjo Haapa-aho Vehniä, puh.  010 256 2923 keskiviikkona 7.9. klo 17–18, perjantaina 9.9. klo 11–12 tai maanantaina 12.9. klo 8–9. 


Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa op-careers.fi 23.9. mennessä. Olethan nopea, sillä voimme käsitellä hakemuksia ja suorittaa haastatteluja jo hakuaikana. Voit liittyä joukkoomme joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään melko pikaisestikin.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.