Osuuspankkien omistaja-asiakkaat voivat nyt vaikuttaa paikallisiin vastuullisuustekoihin

OP Ylä-Pirkanmaan omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oman pankkinsa vastuullisuustekojen valintaan 18.9.–29.10.2023 järjestettävän Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn kautta.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävään Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn vastaamalla omistaja-asiakkaat pääsevät kertomaan, mihin vastuullisuuteen liittyvään teemaan he haluaisivat kohdistaa oman osuuspankkinsa vastuullisuustekoja. Vuonna 2022 kyselyyn osallistui lähes 300 OP Ylä-Pirkanmaan omistaja-asiakasta. Valtakunnallisesti kyselyyn osallistui 43 000 omistaja-asiakasta.

– OP Ylä-Pirkanmaa tukee vuosittain merkittävillä teoilla ja summilla toimialueensa hyvän elämän edellytyksiä, esimerkiksi viime vuonna lähes 70 000 eurolla. Meille on tärkeää tietää, millaista vastuullisuutta omistaja-asiakkaamme arvostavat ja millaiseen vastuullisuustyöhön pankin tulisi panostaa. Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn avulla nämä mielipiteet tulevat esille, ja pystymme kohdistamaan tekoja koko toimialueellemme, OP Ylä-Pirkanmaan toimitusjohtaja Leena Selkee kertoo.

Vuonna 2022 OP Ylä-Pirkanmaan omistaja-asiakkaat nostivat kyselyssä tärkeiksi teemoiksi nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämisen, lasten ja nuorten harrastusten tukemisen sekä lasten ja nuorten taloustaitojen vahvistamisen.

– Kyselyssä annettujen vastausten avulla pystymme tekemään helpommin päätöksiä erilaisiin vastuullisuustekoihin osallistumisesta ja esimerkiksi paikallisten yhteistyökumppanuuksien, sponsorointien tai lahjoitusten kohdistamisessa, Leena Selkee muistuttaa. – Tänä vuonna olemme järjestäneet taloustaito-opetusta lapsille ja nuorille sekä sijoitustunteja lukiolaisille. Lisäksi järjestämme lokakuussa Varmuutta verkkoon -digiopastuksia senioreille. Olemme myös mahdollistaneet lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn osallistuminen on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Kyselylinkki ja lisätietoa löytyy OP Median Kaikkien aikojen tekoja -sivulta.

 

Kaikkien aikojen tekoja