Kuppi kuumaa

OP Ylä-Pirkanmaan ajankohtaiset tapahtumat

Tältä sivulta näät koottuna kaikki ajankohtaiset tilaisuudet sekä tulevat tapahtumat. Lämpimästi tervetuloa!

OP Ylä-Pirkanmaa ja Metsäkeskus järjestävät Metsäillan, jossa ajankohtaista asiaa metsäverotuksesta, sekä metsätalouden laajentuneista tuista. Saat myös hyviä vinkkejä lähestyvän metsäveroilmoituksen täyttöön.

Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet ja linkki webinaariin sähköpostitse metsäiltaa edeltävänä päivänä. Metsäilta taltioidaan ja kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallenne metsäillan jälkeen.

Metsäillan järjestää Metsäkeskuksen hallinnoima Metsien hiilinielu kasvuun Pirkanmaalla -hanke yhteistyössä Ylä-Pirkanmaan Osuuspankin kanssa.

Webinaariin osallistuminen on yksinkertaista: tarvitset osallistumista varten verkkoyhteyden ja tietokoneen. Paremman äänenlaadun takaamiseksi suosittelemme kuulokkeiden käyttöä. Webinaari toteutetaan Adobe Connect -verkkosovelluksella.

Metsäillassa on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjallisesti chat-ikkunassa. Kysymyksiä käydään läpi metsäillan aikana.

Järjestämme opastustilaisuuksia, joissa tutustumme yhdessä verkkopalvelutunnuksien käyttöön ja tarjolla oleviin sähköisiin palveluihin, kuten op.fi ja sen yksinkertaistettu versio saavutettava.op.fi sekä OP-mobiiliin. Käymme läpi myös sähköisen asioinnin turvallisuusasioita.

Henkilökohtaisilla verkkopalvelutunnuksillasi saat kaikki OP:n sähköiset palvelut käyttöösi, ja ne ovat myös henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Tunnuksilla voit asioida esim. Omakanta -palvelussa sekä Kelan ja verottajan palveluissa. Verkkopalvelutunnukset saat OP:n konttorista ajanvarauksella.

Ota opastukseen mukaasi

  • oma älypuhelin tai tablettitietokone
  • ​verkkopankkitunnuksesi ja vaikkapa yksi paperilasku
  • sähköpostiosoitteesi ja sen salasana
  • käyttäjätunnuksesi App Storeen (iPhone/iPad-laitteet) tai Play-kauppaan (Android-laitteet)

Lisäämme kevään 2020 opastukset sivulle kun tapahtumatiedot tarkentuvat. 

Nyt on Hippomainen meininki – Hiihtolomalla kisaillaan Hippo-passilla etänä, tee yhdessä perheen kanssa ja saa Hippo-palkinto!

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme pysty järjestämään Hippo-hiihtoja tänä talvena, joten olemme kehittäneet hiihtolomien iloksi talviaiheisen Hippo-puuhapassin! Passi tarjoaa koko perheelle iloista tekemistä Hippo-energian siivittämänä.