vakuutusmyynti

Försäkringsexperter vid Pedersörenejdens Andelsbank

Hos Pohjola Försäkring hittar du försäkringar som kan skräddarsys enligt din livssituation och dina behov. Våra försäkringar skyddar dig, dina närmaste, hemmet och din egendom, dina fordon, ditt företag och dess anställda.

Råkade du ut för en skada?

Behöver du anvisningar för olika skadesituationer och för att göra en skadeanmälan? Pohjola Skadehjälpen hjälper dig i skadeärenden dygnet runt på skadehjalpen.pohjola.fi. 

Som privatkund kan du göra en skadeanmälan och sköta dina försäkringsärenden enkelt och säkert i OP-mobilen.

När du behöver kontakta oss i försäkringsärenden

För att du ska kunna sköta dina ärenden behändigt på nätet har vi samlat många genvägar och vanliga frågor om försäkringar för dig. Välj det ämne som passar bäst och se om du hittar det du söker.

Pohjola Försäkrings lokala experter på OP Korsnäs når du via telefon och tidsbokning, när du behöver en ny försäkring eller en uppdatering av försäkringsskyddet. 

Juselius Eveliina
Försäkringsförmedlare
050 433 9937 Försäkringar för privatkunder
Kuoppala Jonna
Försäkringssäljare
010 253 0318 Försäkringar för privatkunder
Sandvik Marjanne
Kundrelationschef
050 440 0261 Försäkringar för företagskunder / Även på svenska

Som företagskund får du på samma gång ordning på både lagstadgade försäkringar hos Ilmarinen och de viktigaste lagstadgade och frivilliga försäkringarna hos Pohjola Försäkring. FöPL- och ArPL-försäkringen beviljas av Ömsesidiga Pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen. 

En försäkringsförmedlare är ombud för Pohjola Försäkring och OP-Livförsäkring.