Kesäduuni OPn piikkiin, Sommarjobb på OPs bekostnad

Kesäduuni OP:n piikkiin – Nuorten kesätyökampanja

Hei sinä 15–17-vuotias nuori,

 

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Vaasan Osuuspankki etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. 13.3. käynnistyy nuorten kesätyöhaku, joka jatkuu 14.4. asti.

 

Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.

 

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.

 

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin täältä: https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=289694db2a7c7ebc99

 

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään su 14.4.

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.
  • Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 14.4.2023 klo 23:59.

 

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat

 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

 

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä!

 

 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Mallilan osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

 

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2023 yhteensä yli 2000 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kymmenes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

 

Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löytyvät täältä.

 

 

#kesäduuniOPnpiikkiin #sommarjobbpåOPsbekostnad

 

Tämän kampanjan avulla Vaasan Osuuspankki kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.

Lisätietoja kampanjasta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jens Björknäs p. 010 256 3717 tai jens.bjorknas@op.fi.