Vaasan Osuuspankki pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

Olemme johtava paikallispankki Pohjanmaan rannikkoalueella. Pankissamme työskentelee noin 90 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista 7 konttorissa Närpiöstä Uuteenkaarlepyyhyn, lisäksi tarjoamme kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • Vaasan OPKK:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Palkitsemme asiakkaitamme

Olemme jäsenten omistama, nopeasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2018 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 2,4 miljoonaa euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2018 lopussa pankillamme oli yhteensä 50 600 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 24 400.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Käytössäsi pian. Rakennamme uutta OP-verkkopalvelua vaiheittain. Hallinto- ja ohjausjärjestelmä on meillä vielä työn alla. Voit kysyä meiltä lisätietoa.
Tässä pääsette tutustumaan Vaasan Osuuspankin historiaan. Pankki on itse julkaissut kaksi historiikkia, ensimmäinen vuonna 2008, jossa käsiteltiin pankin ensimmäiset 70 vuotta, kirjoittajana toimi Stig Björkas. Toinen julkaistiin 80-vuotisjuhlan kunniaksi ja siinä käsiteltiin vuosina 2008-2018 tapahtuneet muutokset, kirjoittajana toimi Marita Bagge. Näiden lisäksi on tehty myös Uudenkaarlepyyn osuuskassoista kertova historiikki, ajalta ennen kuin liittyivät Vaasan Osuuspankkiin, tämän historiikin on kirjoittanut Leif Sjöholm.