Vaasan Osuuspankki, yrityspankin esittely

Vaasan Osuuspankin yrityspalvelut

Yritys- tai yhteisöasiakkaanamme saat asiantuntijapalvelut monikanavaisesti toimipisteissämme, verkossa ja puhelimitse. Meiltä löydät ratkaisut niin maksuliikkeeseen ja kassanhallintaan, rahoitukseen, varallisuudenhoitoon, vakuuttamiseen, kansainvälisiin palveluihin kuin henkilöstön hyvinvoinnin rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Tervetuloa yritysasiakkaaksemme!

Olemme yrityksesi paikallinen, vahva kumppani - palvelumme ovat ihan tässä lähellä. Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat pankki- ja vakuutuspalvelut.

 

Meiltä saat kaikki yrityksesi pankki- ja vakuutuspalvelut

Haluamme toimia yrityksesi päivittäisen rahaliikenteen hoitajana sekä rahoituksen, kassanhallinnan ja vakuuttamisen kumppanina. Tuemme myös yrityksesi kasvua, kansainvälistymistä ja henkilöstön hyvinvointia. Rakennamme monipuolisista ratkaisuistamme yhdessä yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Päätöksentekomme tapahtuu paikallisesti Rannikko-Pohjanmaalla, sinua ja yritystäsi lähellä. Palvelumme löydät Vaasasta Hovioikeudenpuistikko 16, 8 kerroksesta. Ajanvarauksella voidaan hoitaa asiointi missä tahansa toimialueemme konttorissa.

Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 10.00-16.30. Voit hoitaa asiasi asiantuntijamme kanssa verkko- tai puhelinneuvottelussa tai halutessasi voit tulla tapaamiseen meille paikanpäälle.

Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri sinun yrityksellesi parhaat palvelut. Tervetuloa meille Vaasan Osuuspankkiin!