sivukuva-vakuutusmyynti

Vakuutuksen asiantuntijat OP Ylä-Savossa

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Ylä-Savossa tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Tiihonen Jarkko
Asiakkuuspäällikkö
010 253 2218 Yritysasiakkaan vakuutukset
Purmonen Jaakko
Vakuutusedustaja
010 253 2261 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat
Rissanen Antti
Vakuutusedustaja
010 253 0001 Henkilöasiakkaan vakuutukset
Ruotsalainen Anne
Vakuutusedustaja
010 253 4316 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat
Smolander Janne
Vakuutusedustaja
010 253 1412 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat


Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Ylä-Savon henkilökunnan yhteystiedot