Verkkoneuvottelu yrityksille

Verkkoneuvottelu

Palvelua paikasta riippumatta

Verkkoneuvottelussa keskustelet rauhassa pankki- ja vakuutusasioistasi oman tietokoneesi tai mobiililaitteesi äärellä. Verkkoneuvottelun voit käydä myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista oman pankkisi verkkoneuvottelutarjonta joko OP:n mobiilisovelluksen tai op.fi-palvelun ajanvarauksesta ja varaa sinulle sopivin aika.

Verkkoneuvottelu on toistaiseksi käytössä vain OP:n asiakkaille. Jos yritykselläsi ei ole käytössä digitaalisia palveluitamme tai yrityksesi ei ole vielä OP:n asiakas, voit verkkoneuvottelun sijaan varata ajan puhelinneuvotteluun tai neuvotteluun konttorissa.

Näin osallistut verkkoneuvotteluun

Verkkoneuvotteluun voit osallistua, kun kirjaudut joko op.fi-palveluun tai OP:n mobiilisovellukseen OP:n tunnuksillasi. Neuvottelu tapahtuu joko op.fi-palvelussa tai Teams-sovelluksen välityksellä sen mukaan, mitä kanavaa ja verkkoselainta käytät. Jos neuvotteluusi osallistuu useampi kuin yksi henkilö, kaikkien osallistujien tulee olla saman laitteen äärellä videoyhteyden välityksellä. Lue tarkemmat ohjeet verkkoneuvotteluihin erillisestä ohjeestamme.

Osallistutko neuvotteluun OP-mobiilin kautta?

Kun osallistut verkkoneuvotteluun OP:n mobiilisovelluksen kautta, tarvitset mobiililaitteeseesi myös Teams-sovelluksen. Lataa Teams laitteesi sovelluskaupasta hyvissä ajoin ennen neuvottelusi alkua. Teamsiin et tarvitse erillistä tunnusta.

Lue lisää OP-mobiilista

Lataa Teams-sovellus