Kerrostaloja rivissä.

Kansainvälistyminen on luonteva tie kasvuun

Huolellisella suunnittelulla autat yritystäsi etenemään mahdollisimman suorasti ja riskittömästi kansainvälisillä markkinoilla.

Hidastavatko Suomen rajat yrityksesi liiketoiminnan kasvua? Tai onko tuotteesi sellainen, ettei se tunne maantieteellisiä rajoja? Kansainvälistyminen on tällöin luonteva askel.

Kun yrityksesi tapa laajentua Suomen markkinoiden ulkopuolelle alkaa hahmottua, ole ajoissa yhteydessä osuuspankkiin. Voimme miettiä yhdessä, mitkä ovat juuri sinun yrityksellesi tehokkaimmat ja vaivattomimmat tavat hoitaa maksuliikennettä eri valuutoissa, millaisia vakuutuksia yrityksesi tarvitsee ja mitkä ovat sille parhaita rahoitusratkaisuja.

Meillä on kansainvälisiin kumppanuuksiin perustuva konttori- ja yhteistyöverkosto, jonka avulla yrityksesi saa paikallisen huippuosaamisen käyttöönsä kaikkialla maailmassa.

OPlta saat tukea kansainvälisen kasvun vauhdittamiseen

Hyvällä suunnittelulla edistät yrityksesi toimintaa ja kasvua ulkomailla. Kannattaa esimerkiksi pohtia, että

  • mikä tili on tehokkain ja turvallisin valinta?
  • mitä maksutapoja eri maissa suositaan?
  • millainen paikallisen maksamisen lainsäädäntö on?
  • millaista tukea yrityksesi kilpailukyky vaatii - tarvitseeko asiakkaasi esimerkiksi rahoitusta?
  • mikä on paras tapa hallita vaikkapa maa- ja valuuttariskiä?

Kaikissa näissä ja monissa muissa kansainväliseen kauppaan liittyvissä asioissa me OPssa autamme sinua mielellämme.

  • Kun maksut tapahtuvat euroissa, maksujen keskittäminen yhdelle euromääräiselle tilille tuo tehokkuutta ja säästöjä. Toiminta on reaaliaikaista.
  • Valuuttatilin voit avata kaikissa noteerattavissa valuutoissa. Oikein käytetty valuuttatili mahdollistaa kurssiriskiltä suojautumisen. Korollisena sitä voi käyttää väliaikaisen kassaylijäämän sijoittamiseen. Saatat myös hyötyä valuuttakurssin noususta.
  • Joskus tarvitaan paikallinen tili. Pooling-tilille asiakkaat voivat maksaa maksunsa paikallisin ehdoin, ja sinä puolestasi asioit vain OPn kanssa ja hallinnoit vain meillä olevia tilejäsi. Me hoidamme muun asioinnin puolestasi.