Lähikuva avaimesta ja talon muotoisesta avaimenperästä.

Kasvava yritys on yhteinen etu

Kasvuun ja kehittymiseen panostava yritys on tärkeä koko Suomelle. OP haluaakin olla tukemassa yritystoimintaasi sen jokaisessa kehitysvaiheessa.

Rohkeasti investoivat ja laajentavat yritykset työllistävät suomalaisia nyt ja jatkossa. Vientilukujen parantaminen ja yhteiskunnan vaurastuminen ovat kehittyvien yritysten sekä kasvuun panostavien yrittäjien varassa.

Me OPssa haluamme toimia yrityksesi vahvana kumppanina kasvun tiellä. Suomen johtavana finanssiryhmänä tarjoamme ratkaisut, jotka tukevat pitkäjänteisesti yrityksesi toimintaa.

Tukea kasvuun monipuolisilla finanssipalveluilla

Moni yrittäjä on tottunut tekemään kaiken itse, mutta aina se ei kannata. Siksi hyvät kumppanuudet ja verkostot ovatkin yrittäjälle kullanarvoisia. Me OPssa etsimme kanssasi tuoton paikat ja varmistamme kassavirran silloinkin, jos tulos notkahtaa esimerkiksi kasvun haasteissa. Autamme sinua kartoittamaan ja kattamaan niin liiketoimintaan kuin vahinkoihin liittyviä riskejä ja sitouttamaan yrityksesi avainhenkilöitä.

Luonnollisesti olemme tukenasi myös silloin, kun tarvitset rahoitusta ja arvioit erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Oli kyse uusista toimitiloista tai koneista, yrityskaupasta tai sukupolvenvaihdoksesta, olemme mukanasi kartoittamassa mahdollisuuksia ja riskejä liiketoimintasi parhaaksi.
Yhteistyöverkostomme on vahva sekä Suomessa että ulkomailla. Näin yrityksesi voi  hyödyntää kauttamme paikallista asiantuntemusta, missä päin maailmaa toimiikin. Tarjoamme yrityksellesi sopivat ratkaisut maksuliikenteeseen, riskien hallintaan ja kilpailukyvyn vahvistamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.