Pankkitakaukset

Kasvun ja investointien tukeminen

Vahva pankki on yritykselle hyvä kumppani. Yhdessä pankkisi kanssa voit suunnitella yrityksesi tarpeisiin sopivan tavan rahoittaa kasvua. OPlta löydät sopivat ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille vaativimpiinkin rahoitustarpeisiin.

Yritykset voivat kasvaa niin orgaanisesti, yritysjärjestelyin kuin uusien investointien kautta. Myöskään olemassa olevan kapasiteetin ylläpitämistä ei saa unohtaa.

OP on johtava yritysrahoituksen tarjoaja ja järjestäjä. Haluamme olla mukana varmistamassa, että yrityksesi kasvaa myös tulevaisuudessa. Mietimme ja räätälöimme kaikki ratkaisut yrityksesi tarpeista lähtien ja autamme mielellämme, kun yrityksesi tarvitsee uusia vaihtoehtoja kasvun vauhdittamiseksi.

Monipuoliset ratkaisumme tukevat yrityksesi kasvua

OP tukee yrityksesi kasvua ja pyrimme löytämään yrityksellesi parhaan tavan rahoittaa asetetut tavoitteet.

Etsimme yrityksellesi mielellämme ratkaisua, jolla yrityksesi pääoma- ja rahoitusrakenteen hallinta helpottuu. Lisäksi autamme markkina- ja taseriskien analysoinnissa. Keskustelemme mielellämme myös yrityskauppatilanteiden hoitamisesta ja pyrimme löytämään parhaan mahdollisen tavan hoitaa kaupan rahoitus.

Laadukkaat ja lisäarvoa tuottavat ratkaisut auttavat yritystäsi maksimoimaan markkina-arvonsa, hyödyntämään tehokkaasti rahoitusmarkkinoita, sekä hallitsemaan tase- ja rahoitusriskejään. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme rahoitusratkaisut yrityksesi tarpeisiin sopiviksi!