Silta alhaalta kuvattuna

Verkostonhallinta ja osto- ja myyntitoiminnan tukeminen

Haluamme tutustua syvällisesti yrityksesi liiketoimintaprosessiin ja toimitusketjuun, jotta voimme rakentaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja liiketoimintasi tueksi.

Lähtökohtana on tarjota yrityksesi osto- ja myyntitoimintaan ja toimitusketjun hallintaan laadukkaita ratkaisuja, joilla tuetaan yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita, riskienhallintaa ja tehostetaan käyttöpääomaa.

Voimme rakentaa käyttöpääoman tehostamiseen monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä yrityksellesi että toimittajille ja asiakkaillesi eli koko yrityksesi liiketoimintaverkostolle. Käyttöpääoman hallinnalla on merkittävä rooli taseenhallinnassa ja yrityksesi taloudellisten tavoitteiden ja kasvun saavuttamisessa. Palveluidemme avulla varmistat, että yrityksesi toiminta onnistuu myös kansainvälisesti.

Riskienhallinnalla on olennainen merkitys mahdollisuuksien hyödyntämisessä ja negatiivisten tapahtumien välttämisessä. Omaisuus-, liiketoiminnan keskeytymis- ja logistiikan kuljetusriskejä vastaan yrityksesi voi suojautua vakuutuksillamme. Vastapuoli-, valuutta-, korko- ja raaka-aineriskeiltä voi suojautua erilaisilla suojaustuotteillamme sekä valitsemalla oikeanlaisen maksutavan kansainvälisessä kaupankäynnissä.

Tutustu ratkaisuihimme, jotka auttavat yritystäsi osto- ja myyntitoiminnan ja liiketoimintaverkoston hallinnassa:

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, varmistetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut!