Palvelumme yrityskaupan jälkeen

Yrityksesi liiketoimintatilanne muuttuu yrityskauppojen jälkeen. Uusi tilanne luo tarpeen uusille ratkaisuille niin myyjälle kuin ostajallekin. Kokosimme avuksesi muistilistan.

Yrityksesi liiketoimintatilanne muuttuu yrityskauppojen jälkeen

OP:lta löydät saman katon alta kattavat ratkaisut yrityksesi muuttuneen varainhoidon, maksuliikkeen, vakuutusten ja rahoituksen tarpeisiin. Saat meiltä tukea ja tarvittavat palvelut myös kansainväliseen liiketoimintaan.

Varallisuudenhoito

Yrityskauppojen jälkeen kannattaa huolehtia, että varallisuudenhoitopalvelut vastaavat muuttuneeseen varallisuustilanteeseen. Kun kartoitat eri vaihtoehdot ja uudet mahdollisuudet hyvissä ajoin, varmistat muutoksen sujuvuuden ja vaivattomuuden. Valikoimastamme löydät yrityksesi tarvitsemat ratkaisut sekä kassanhallintaan että ylijäämän kannattavaan sijoittamiseen.

Maksuliike ja kassanhallinta

Maksuliikkeen volyymi ja kassanhallinnan tarpeet muuttuvat usein yrityskauppojen yhteydessä. Varmista, että yritykselläsi on uuteen tilanteeseen sopivimmat ratkaisut, niin saat optimoitua yrityksesi maksuliikeprosessien tehokkuuden myös muuttuneessa tilanteessa. 

OP tarjoaa yrityksellesi kotimaiseen ja kansainväliseen liiketoimintaympäristöön sopivat maksuliikkeen ja kassanhallinnan palvelut.

Vakuutukset

Kun yrityksesi toiminta muuttuu, on tärkeää kartoittaa vahinkoriskit uudestaan ja laatia riskienhallintasuunnitelma. Riittävä vakuutusturva tukee yrityksesi toiminnan häiriöttömyyttä ja varmuutta. Muista vakuuttaa henkilöstösi lakisääteisillä vakuutuksilla. 

Suosittelemme tutustumaan myös muihin OP:n yrittäjän ja henkilöstön vakuutuksiin, koska ne ovat hyvä tapa sitouttaa ja motivoida henkilöstöä.

Rahoitus

Muuttunut liiketoiminta asettaa usein vaatimuksen myös rahoitusratkaisujen uudelleen miettimiseen. OP:lta saat tarpeisiisi parhaiten sopivimmat rahoitusratkaisut yrityksesi koosta huolimatta. Suurempien yritysten laajoihin rahoitustarpeisiin suosittelemme raha- ja pääomainstrumenttejamme sekä syndikoituja luottoja.