Yrityksen digitaaliset palvelut

Olemme olleet yritysten tukena jo 120 vuoden ajan. Kokeneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi onnistumaan niin paikan päällä omassa osuuspankissasi kuin monipuolisissa digitaalisissa palveluissammekin.

Haluamme tarjota sinulle parhaat digitaaliset palvelut, jotta ne helpottavat arkeasi yrittäjänä. Op.fi-palvelun ja OP-mobiilin avulla hoidat sujuvasti yrityksesi päivittäiset pankki- ja vakuutusasiat. Molemmista palveluista löydät kattavat peruspalvelut yrityksesi asiointiin. 

Miksi digitaaliset palvelumme ovat hyvä valinta?
 

 • Monipuoliset ja laadukkaat digipalvelut on suunniteltu yrityksesi tarpeisiin
  Kuuntelemme yrittäjien tarpeita ja kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti. Olemme julkaisseet monia palveluita ensimmäisenä Suomessa.
 • Hoidat kaikki henkilökohtaiset ja yrityksesi asiat samassa palvelussa ja samoilla OP:n tunnuksilla
  Digipalveluissa saat hoidettua pankki- ja vakuutusasioinnin nopeasti ja sujuvasti ilman ylimääräisiä tunnuksia ja kirjautumisia. Palvelumme on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, voit esimerkiksi käyttää op.fi-palvelua vakuutusasiointiin maksutta. Palvelu on saavutettava ja helppokäyttöinen kaikille asiakasryhmille.
 • Henkilökohtaista palvelua myös digisti
  Voit hoitaa asiasi näppärästi itse joko verkossa tai mobiilissa. Tarvittaessa voit myös saada apua asiantuntijoiltamme helposti esimerkiksi chatissa tai Teams-verkkoneuvottelussa. Valitse itsellesi paras tapa tarpeidesi mukaan.
 • Vastuullinen suomalainen toimija
  Hyödynnämme asiakastietoa sekä tekoälyä läpinäkyvästi. Teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme asiakkaillemme turvallisen asioinnin.

Näin saat digitaaliset palvelumme yrityksesi käyttöön


Saat digitaaliset palvelut pankki- ja vakuutusasiointiin, kun teet Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen. Voit tehdä sopimuksen joko omassa osuuspankissasi tai verkossa. Samalla voit pyytää tarjouksen yrityksesi vakuutuksista.

Lue lisää ja ota palvelut käyttöön

Etkö ole vielä asiakkaamme?


OP:n henkilöasiakkaana voit tulla yritysasiakkaaksemme ja ottaa pankkipalvelut käyttöön helposti verkossa. Käsittelemme hakemuksesi noin viikon kuluessa. Jos et voi hakea asiakkaaksi verkossa, voit varata ajan konttorille.

Lue lisää ja täytä hakemus

Voit saada tarjouksen Pohjola Vakuutukselta kaikista tarvitsemistasi omista ja yrittäjän vakuutuksista helposti yhdellä kertaa.

Pyydä tarjous yritysvakuutuksista

Pankkiasioinnin digipalvelut
” ”
Vakuutusasioinnin digipalvelut