Laskuta asiakkaitasi OP-yritysmobiilissa

Hoida yrityksesi laskutus kätevästi missä ja milloin vain

OP-yritysmobiilissa hoidat yrityksesi laskutuksen alusta loppuun

Voit lähettää e-laskuja, tarkastella laskutuskoostetta, toimittaa asiakkaillesi muistutus- ja hyvityslaskuja ja laskuttaa asiakkaitasi kätevästi myös sähköpostilla. Voit myös asettaa laskuillesi toistuvuuden sekä toimittaa lähetetyistä laskuista lähetyslistan erikseen.

Laskuta silloin, kun sinulle parhaiten sopii

OP-yritysmobiili kulkee aina mukanasi. Sen avulla voit myös laskuttaa vaivattomasti missä vain, ja näin saat maksut asiakkaalta mahdollisimman nopeasti.

OP-yritysmobiilia käytät samoilla tunnuksilla kuin op.fi-palvelua

OP-yritysmobiilia varten et tarvitse erillisiä tunnuksia. Voit käyttää sitä samoilla tunnuksilla kuin op.fi-palveluakin ja löydät sieltä aina samat asiakas- ja tuoterekisteritiedot kuin op.fi:stäkin, mutta OP-yritysmobiilissa käytössäsi on monipuolisemmat laskutusominaisuudet.

Tehosta laskutusta perintäpalvelulla

Hyvään kassanhallintaan kuuluu myös myyntisaatavien perintä.

Kun käytät laskutuspalvelua OP-yritysmobiilissa, saat Intrumin perintäpalvelun käyttöösi edullisesti. Näin voit siirtää laskun muutamalla klikkauksella perintään, jos asiakkaan maksua ei muistutuksista huolimatta kuulu. Intrum hoitaa kaikki perintään liittyvät toimenpiteet.

Perintäpalvelun voit ottaa käyttöön OP-yritysmobiilissa.

OP-yritysmobiilissa laskuttaminen on helppoa ja turvallista

OP-yritysmobiili kulkee puhelimessa mukanasi minne tahansa menetkin, ja yrityksen laskutuksen hoitaminen on nopeaa ja helppoa.

Sovelluksen käyttäminen on turvallista, ja voit kirjautua halutessasi sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella. OP-yritysmobiili ei tallenna pankkisalaisuuden alaista tietoa mobiililaitteeseen asioinnin aikanakaan, ja tiedot siirtyvät OP:n järjestelmiin vahvasti salattuina.

Jos et ole vielä tutustunut OP-yritysmobiiliin, voit halutessasi testata sen käyttöä esittelytilassa ilman tunnuksia.

Lataa sovellus ja hoida yrityksesi laskutus OP-yritysmobiilissa!