Mies käyttää digitaalisia pankkipalveluita.

Ota digitaaliset palvelut yrityksesi käyttöön

OP:n digipalveluiden avulla hoidat vaivattomasti yrityksesi päivittäiset pankki- ja vakuutusasiat.

Näin saat digitaaliset palvelut yrityksesi käyttöön

OP:n digipalvelut tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia hoitaa yrityksen asioita sähköisesti. Saat palvelut yrityksesi käyttöön, kun teet Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen.

Digisopimuksen voi solmia henkilö, jolla on oikeus allekirjoittaa sopimuksia yrityksen puolesta tai valtuutus sopimuksen tekoon. Sopimukseen lisätään vähintään yksi pääkäyttäjä, jolle määritellään pääkäyttäjäoikeudet. 

Pankkiasiointi

Voit tehdä sopimuksen pankkiasiointia varten soittamalla asiakaspalveluumme:

0100 05151 (ma–pe 8-16, pvm/mpm)

Vakuutusasiointi

Voit tehdä sopimuksen vakuutusasiointia varten verkossa.

Tunnus on avain OP:n palveluihin

Kun sinulla on henkilöasiakkaan OP Tunnus, hoidat kätevästi sekä henkilökohtaiset että edustamiesi yritysten asiat samalla tunnuksella. Tarvittaessa voit hankkia myös erillisen OP Yrityspalvelutunnuksen, jolla pääset pelkästään yrityspalveluihin. Digitaalisten palveluiden pääkäyttäjä hallitsee yrityksen käyttäjiä ja käyttöoikeuksia.

Jos edustat useaa yritystä, voit hoitaa samoilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi niiden kaikkien asioita. Valitset palvelussa, minkä yrityksen asioita kulloinkin hoidat. Vakuutusasioita voit halutessasi hoitaa myös muiden pankkien tunnuksilla.

Asioi turvallisesti Mobiiliavaimella

Mobiiliavaimen avulla kirjaudut ja vahvistat maksuja sekä tapahtumia kätevästi ilman avainlukulistaa yritysten mobiilipalveluissa, op.fi-palvelussa sekä muissa verkkopalveluissa. Lisäksi voit tunnistautua sillä soittaessasi asiakaspalveluumme. Löydät Mobiiliavaimen älypuhelimesi tai tablettisi OP-mobiili- tai OP-yritysmobiili-sovelluksesta.  

Halutessasi voit edelleen tunnistautua myös avainlukulistalla. Tällöin tunnistaudut käyttäjätunnuksella, salasanalla, avainlukulistalla sekä tarvittaessa tekstiviestivahvistuksella.

Pankkiasioinnin digipalvelut
” ”
Vakuutusasioinnin digipalvelut