Laivan keula ja kiinnitysköysi laiturissa.

Palvelumme tuontiin

Haluaisitko olla houkutteleva kauppakumppani ulkomailla, saada maksuaikaa ja vapauttaa käyttöpääomaa hyötykäyttöön? Saat OP:sta monipuoliset ratkaisut tuontikaupan tarpeisiin – missä ikinä kauppaa teetkin.

Kasvua ulkomailta

Ostot ulkomailta ovat arkea yhä suuremmalle osalle suomalaisyrityksiä. Mitä eksoottisempi maa on kysymyksessä, sitä enemmän tuontiin saattaa liittyä Suomesta poikkeavia toimintatapoja ja erilaisia riskejä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Meiltä saat monipuoliset palvelut tuontikauppasi tueksi, missä ikinä kauppaa teetkin. Autamme myös löytämään sopivimmat maksutavat maasta ja tilanteesta riippuen.

Turvallista ja tuottoisaa tuontia

Tuontikauppaan liittyy erityisesti riski vastapuolen toimituskyvystä. Yrityksesi voi suojautua tehokkaasti tältä riskiltä tuontiremburssilla, jolla varmistat tavaran oikea-aikaisen toimituksen omien ehtojesi mukaisesti. Valitsemalla maksutavaksi tuontiremburssin tai tuontiperittävän yrityksesi voi lisäksi välttyä ennakkomaksulta, saada maksuaikaa ja osoittaa myyjälle yrityksesi maksukyvyn.

Ulkomaan takaukset

Myös kauppakumppanit ulkomailla haluavat usein varmistua siitä, että asiakas kykenee suoriutumaan sopimusvelvoitteistaan, esimerkiksi kauppahinnan maksusta. Takaus on kätevä tapa antaa tarvittavat vakuudet yrityksesi puolesta. Meiltä saat tarvittavat takaukset helpottamaan kaupankäyntiäsi.

Tutustu tuontikaupan tuotteisiimme:

Säännöllinen tuontikauppa tutun ja luotettavan kauppakumppanin kanssa hoidetaan usein suorilla maksuilla maasta ja olosuhteista riippuen. Mahdollisen ennakkomaksun turvaamiseksi voit pyytää kauppakumppaniltasi ennakkomaksun takauksen. Voit maksaa maksut joko suoraan yrityksesi tililtä OP:ssa tai paikalliselta ulkomaiselta tililtä, jonka avaus onnistuu oman OP:n kautta.

Lisätietoa kansainvälisestä kassanhallinnasta ja ulkomaisista tilinavauksista:

OP:sta saat monipuoliset ratkaisut vientikaupan riskienhallintaan ja rahoitukseen.