Vientisaatavarahoitus

Saat OP:n vientikaupan palveluiden avulla vientisaatavat nopeasti yrityksesi käyttöön.

OP on mukana tukemassa suomalaisten yritysten vientiä. Pitkät maksuajat voivat muodostua yhdeksi vientikaupan esteeksi: ulkomaiset ostajat saattavat vaatia joustavia maksuehtoja, vaikka suomalainen yritys mieluusti ottaisi rahat ennakko- tai käteismaksuna.

OP:n tarjoamien kattavien vientikaupan palveluiden avulla saat yrityksesi vientisaatavat kiertämään nopeammin, käyttöpääomaa vapautuu muuhun yrityksen toimintaan ja maksuvalmius säilyy hyvänä. Lisäksi korko- ja valuuttariski pienenee. Yrityksesi saa myös tärkeän kilpailuedun, kun voit tarjota ostajalle maksuaikaa ja lisäksi vientisaatavarahoitus kasvattaa luottoriskien suojaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Vientisaatavarahoitus on monipuolinen palvelukokonaisuus, joka helpottaa yrityksesi käyttöpääoman rahoitusta ja mahdollistaa ostajien taloudellisen tilanteen seurannan ja hallinnan. Vientisaatavarahoituksessa yrityksesi siirtää ulkomaan ja/tai kotimaan laskutuksensa OP:lle. Siirretyt laskut toimivat luoton vakuutena.

Yrityksesi voi avata rahoituslimiitin kotimaan ja/tai ulkomaan laskujensa rahoittamiseen OP:ssa. Limiitti on jatkuva ja sitä on mahdollista korottaa myynnin kasvaessa.