Myyjä ojentaa korttipäätettä asiakkaalle.

Korttimaksujen vastaanottaminen

Helppo tapa saada korttimaksut suoraan yrityksesi tilille

Maksavatko yrityksesi asiakkaat maksukortilla? Tarjoamme kauppiasasiakkaillemme yhteistyössä Nets Oy:n kanssa korttimaksujen vastaanottamiseen korttitilitys- ja maksupäätepalveluita. Korttitilityspalvelu on turvallinen, kansainvälinen ja helppo tapa vastaanottaa korttimaksuja. Maksupäätepalvelu taas mahdollistaa korttimaksutapahtumien vastaanottamisen ja reitityksen pankkiin sekä leasingmaksupäätteen. Reitityspalvelun välityksellä korttimaksuaineistot siirtyvät nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalle.

Tarjoat yrityksesi asiakkaille parempaa palvelua ottamalla vastaan korttimaksuja. Samalla myös yrityksesi hyötyy, sillä palvelu on hinnoittelultaan kilpailukykyinen ja säästää aikaa verrattuna käteisen rahan käsittelyyn.

Joustava palvelu mukautuu yrityksesi toiminnan kasvuun ja muutoksiin. Kun haluat esimerkiksi avata uusia myyntipisteitä, niiden lisääminen palveluun on yksinkertaista ja nopeaa.

Saat korttitilityspalvelun ja maksupäätteen helposti ja nopeasti yrityksesi käyttöön. Ota yhteyttä puhelinpalveluumme tai omaan osuuspankkiisi, niin autamme sopimusten tekemisessä.

Korttitilitys- ja maksupäätepalvelut tuottaa Nets Oy (Y-tunnus 0107810-9), Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki.

Lue lisää korttitilityspalvelusta Miten saan palvelun yritykseni käyttöön?

Hyväksytyt korttityypit

Korttitilityspalvelun avulla yrityksesi voi ottaa vastaan tärkeimpiä kansainvälisiä maksukortteja: Visa- ja Mastercard -kortit, V-Pay- ja Maestro-kortit sekä UnionPay- ja JCB -kortit. Tämän lisäksi palvelu tukee Virike- ja Lounaskorttien vastaanottoa.

Korttimaksujen tilitystavat ja -aika

Korttitilityspalvelu tukee sekä brutto- että nettotilitystä. Bruttotilitys helpottaa ja yksinkertaistaa yrityksesi kirjanpitoa, kun korttimaksutapahtumat tilitetään tilillesi täysimääräisinä ja palvelumaksut veloitetaan erikseen kerran kuussa. Perinteinen nettotilitysmalli veloittaa palvelumaksut päivittäin tilityksen yhteydessä. Voit tarvittaessa helposti vaihtaa tilitystapaa ja aineistojen käsittelytapaa.

Visa- ja Mastercard –korttien tilitykset ovat yrityksesi tilillä yleensä kaksi pankkipäivää käsittelyyn saapumisen jälkeen.

Korttitilitysten raportointipalvelu

Saat palvelun käyttöönoton yhteydessä tunnukset korttitilitysten raportointipalveluun. Palvelusta saat tiedot yrityksesi tilittämistä korttimaksuaineistoista ja tilityksistä perityistä provisioista. Palvelun kautta voit luoda tunnukset myös kirjanpitäjällesi.

Miten saan palvelun yritykseni käyttöön?

Ota yhteyttä puhelinpalveluumme tai omaan osuuspankkiisi, niin autamme sopimuksen tekemisessä.

Raportointipalvelu

Maksupäätepalveluun sisältyvät korttimaksutapahtumien reititys tilittäjälle sekä raportointipalvelu. Raportointipalvelun tunnukset saat käyttöösi palvelun käyttöönoton yhteydessä. Tunnusten avulla pääset katsomaan verkkopalveluun korttimaksutapahtumien ja päivittäisten aineistojen tilannetietoja. Palvelu täydentää korttitilityspalvelun raportointipalvelusta saatavaa tietoa.

Maksupäätepalvelusopimuksen voimassaolo

Maksupäätteen palvelusopimus on aina voimassa määräaikaisena 36 kuukautta, jonka jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi.

Sopimuksen voimassaoloaikana yritykselläsi on turvana laitteen vaihtotakuu. Mikäli pääte hajoaa, saat Netsiltä tilalle uuden päätteen nopeasti ja vaivattomasti. Netsin kautta saat maksupäätteet myös tilapäiseen tarpeeseen joko viikko- tai kuukausivuokralla.

Voit hankkia keskeytysturvan sopimuksen teon yhteydessä. Sen avulla voit tarvittaessa irtisanoa sopimuksen 12 kuukauden käytön jälkeen ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Maksupäätteen hankkiminen

Maksupäätteen valinnassa saat hyviä neuvoja osuuspankistasi; asiantuntijamme kertovat, minkälainen maksupääte kannattaa valita, ja mikä laite soveltuu parhaiten yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin.

Maksupääte toimii yhdessä korttitilityspalvelun ja Netsin kauppiaspalvelun kanssa.