Kortti- ja mobiilimaksaminen

Hyväksy korttimaksut helposti

Maksuratkaisut luotettavalta pohjoismaiselta yritykseltä – erityistarjouksia OP:n asiakkaille

OP:n asiakkaana saat Netsin maksuratkaisut kampanjahinnoin. Käytä yhteydenottolomakkeessa kampanjakoodia OP-NETS.

Hyväksy kaikki yleisimmät kansainväliset maksukortit

Netsin tarjoamilla maksupäätteillä ja -palveluilla voit hyväksyä kaikki yleisimmät kansainväliset maksukortit: Visa ja Mastercard, Diners & Discover, Unionpay, JCB ja American Express. Palvelu tukee myös Virikekorttia ja Lounaskorttia. Näin ainakaan maksuvälinevalikoima ei estä kaupantekoa.

Valitse tarpeisiisi sopiva maksupääte

Jos tarvitset maksupäätteen, Netsin valikoimista löytyy langaton maksupääte, kiinteä maksupääte tai kassajärjestelmääsi liitettävä ratkaisu. Netsiltä saat myös 24/7 tuen maksupäätteiden käyttöön. 

Helpot maksut ja parempaa asiakaspalvelua

Kun hyväksyt käteismaksujen lisäksi useita muitakin maksutapoja, asiakkaasi saavat parempaa palvelua – ja sinä säästät aikaa, kun käteistä tarvitsee käsitellä vähemmän. Jos et vielä hyväksy kortti- ja mobiilimaksuja, olisiko nyt hyvä hetki aloittaa?

Maksuratkaisusopimuksen tarjoaa Nets.

 

Ota yhteys Netsiin

Kortti- ja mobiilimaksupalvelun saat käyttöösi helposti ja nopeasti. Netsin korttimaksuasiantuntijat auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Aloittamaan pääset nopeasti, yleensä jo yhdessä vuorokaudessa.

Nets on yksi Euroopan johtavista maksupalveluiden tarjoajista, ja yli 700 000 kauppiaan luotettava kumppani. Netsillä on pohjoismaiset juuret ja se panostaa jatkuvasti innovaatioihin, vakauteen ja turvallisuuteen.