Asiakas ostaa verkosta.

OP Verkkomaksu

Tuttu ja turvallinen tapa maksaa verkossa

Vaivaton maksutapa

Verkkokaupan myyjälle OP Verkkomaksu tarjoaa helpon tavan kerätä maksuja suoraan myyjän tilille. Ostajalle maksutapa on tuttu ja turvallinen OP:n tarjoama palvelu.

​Ensiluokkainen kokemus

Erinomainen käyttäjäkokemus maksamisessa saa ostajan valitsemaan OP Verkkomaksun maksutavaksi yhä uudelleen. Kun tuttu maksutapa löytyy verkkokaupan valikoimasta, ostos ei jää tekemättä.

​Palvelu on aina auki

Voit maksaa verkossa kellonajasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

​Sujuvaa kehittämistä

OP Verkkomaksu on toteutettu REST API-palveluna, joka on nykyaikainen tapa integroitua pankkiin.

Maksutapa kaikille OP:n asiakkaille

Tuotteiden ja palveluiden maksujen kerääminen verkossa käy kätevästi OP Verkkomaksulla. Sillä voivat maksaa kaikki OP:n verkkopankkipalveluita käyttävät henkilöt ja yritykset.

Tilipohjaisen maksamisen rinnalla voidaan tarjota myös muita maksutapoja, kuten ostosten rahoitusta. Sopimalla myös OP Lasku -rahoitusyhteistyöstä kauppias voi tarjota asiakkailleen tutussa käyttöyhteydessä rahoitusta ostoksille.

Suomen suosituin verkkokaupan maksutapa on uudistunut. Ostajille tuttu maksutapa on nyt kauppiaalle entistä parempi.

Turvallinen sekä myyjälle että ostajalle

Myyjä luo verkkokaupassaan maksun tiedot, jotka ostaja näkee hyväksyessään maksun. Ostaja tunnistautuu OP:n tarjoaman tunnuksen avulla ennen maksun hyväksyntää. Myyjä saa välittömästi vahvistuksen maksun onnistumisesta sekä rahat tililleen, jolloin se voi toimittaa tuotteen tai palvelun nopeasti ostajalle. 

Ostajalle OP Verkkomaksu on helppo ja turvallinen tapa maksaa ostoksia verkossa. 

Helpot ja nopeat palautukset

Verkkokaupassa tuotteiden palauttaminen on yleistä, joten maksujen palautuksen tulee myös olla helppoa ja nopeaa. OP Verkkomaksun maksun palautus toiminnallisuudella myyjä voi palauttaa ostajan tekemän maksun kokonaan tai osittain, myös useammassa erässä. 

Myyjän ei tarvitse tietää palautusta tehdessään ostajan tilitietoja, vaan palautus toteutetaan maksun tunnuksen avulla tilille, jolta alkuperäinen maksu saapui.

OP:n verkkomaksupainikkeen myynti päättyy 31.3.2020. Verkkomaksupainiketta käyttävien yritysten tulee siirtyä OP Verkkomaksun käyttäjiksi. Tee sopimus OP Verkkomaksusta osuuspankkisi kanssa.