Euronippu

Rahahuollon palveluilla käteisen rahan käsittely tehostuu

OPn rahahuollon palveluiden avulla saat käteisen rahan yrityksesi tilille vaivattomasti.

Monet asiakkaat maksavat edelleen ostoksiaan käteisellä, ja usein kauppiaat toivovat käteisen rahan käsittelyn olevan mahdollisimman vaivatonta. OP:n tehokkailla ja turvallisilla rahahuollon palveluilla helpotat käteisen käsittelyä ja lisäät luotettavuutta.

OP:n rahahuollon palvelut ovat hyvä keino tehostaa ja helpottaa yrityksesi käteisen rahan käsittelyä. Hyvin hoidettu rahahuolto lisää käteisen rahan käsittelyn turvallisuutta ja vähentää väärinkäytöksiä sekä käsittelyyn ja selvittelyyn kuluvaa työaikaa.

Rahahuollon palveluihin kuuluvat päiväkassatilitykset ja vaihtorahapalvelut, joiden tehostamiseksi suosittelemme suorakuljetuspalvelua.

Varmista yrityksellesi parhaat rahahuollon ratkaisut!

Sähköisen maksamisen palveluilla hoidat yrityksesi maksut edullisimmin. Korttimaksujen vastaanottaminen vähentää käteisen rahan käsittelyä, siihen liittyviä riskejä ja alentaa myös rahahuollon kustannuksia. Korttimaksujen vastaanottaminen on yrityksellesi aina käteistä edullisempaa.

Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, millainen kokonaisuus sopii yrityksellesi parhaiten!

Käteisen rahan käsittelyyn paras vaihtoehto on suorakuljetussopimus, joka lisää yrityksesi rahahuollon helppoutta ja turvallisuutta. Suorakuljetussopimus tehdään OPn rahahuollon kumppaneiden, Avarnin tai Loomiksen, kanssa. Tällöin päiväkassatilitykset noudetaan suoraan yrityksesi toimipisteestä. Samalla yrityksellesi toimitetaan ennakkoon tilatut vaihtorahat.

Suorakuljetus sopii kaikenkokoisille yrityksille - pienistä kioskeista suuriin tavarataloihin.

Suorakuljetuksen hyödyt yrityksellesi:

  • Joustavuus: voit sopia mieleisesi nouto- ja toimituspäivät rahahuoltokumppanimme kanssa
  • Ajallinen säästö: yrityksesi työntekijöiden työaikaa ei kulu vaihtorahojen noutamiseen tai päiväkassatilitysten viemiseen
  • Turvallisuus: kumppanimme toimittaa rahat suoraan yrityksesi toimipisteeseen ja on vastuussa rahoista niiden luovutushetkeen saakka. Myös yrityksesi sisäisten väärinkäytösten mahdollisuudet vähenevät.

Päiväkassatilityksillä yrityksesi tilittää myynnistä saadun euromääräisen käteisen tililleen. Nopeimmin ja helpommin päiväkassatilitykset hoidat suorakuljetuspalvelulla. Mikäli et käytä suorakuljetuspalvelua, voit tehdä tilitykset helposti myös TalletusOtto-automaateilla, jolloin yrityksesi ei tarvitse esikäsitellä rahoja, ja tilitys näkyy tilillä heti. Voit jättää tilitykset myös säilöön, joka voi olla rahahuoltokumppanimme säilö, pankkien yhteiskäytössä oleva Nouto.-säilö tai osuuspankin oma yösäilö.

Vinkki: Tilitä setelit ja kolikot erillisinä tilityksinä, sillä se on yrityksellesi edullisempaa. Kolikot kannattaa jättää kassaan vaihtorahaksi ja tilittää sitten, kun niitä on kertynyt suurempi erä.

Jos yritykselläsi on käytössä suorakuljetuspalvelu, vaihtorahat toimitetaan suoraan yrityksesi toimipisteille. Muissa tapauksissa yrityksesi tilaa vaihtorahat itse alueesta riippuen Avarnin tai Loomiksen verkkopalvelusta, jolloin saat valmiiksi pakatut vaihtorahat valitsemasi osuuspankin konttorille. Vaihtorahojen etukäteistilaus verkkopalvelun kautta on yrityksellesi edullisin tapa hankkia vaihtorahoja.

Yhteistyökumppaneidemme verkkopalveluiden kautta yrityksesi saa veloituksetta käyttöönsä kaikki käteisen rahahuollon peruspalvelut. Verkkopalveluissa voit esimerkiksi tilata vaihtorahat, tehdä päiväkassatilitysilmoituksia, tarkastella yrityksesi käteisliikennettä sekä luoda raportteja.