OP:n käteisrahahuollon palveluilla tehostat yrityksesi käteisen rahan käsittelyä

Autamme yritystäsi saamaan käteisen rahan tilille mahdollisimman vaivattomasti.

Useita vaihtoehtoja käteisen tallettamiseen

Monet asiakkaat maksavat edelleen ostoksia käteisellä ja käteisen käsittelyn tulee olla kauppiaalle mahdollisimman helppoa ja turvallista. OP:n käteisrahahuollon palvelut sopivat kaikenkokoisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Hyvin hoidettu rahahuolto lisää käteisen rahan käsittelyn turvallisuutta ja vähentää väärinkäytöksiä sekä käsittelyyn ja selvittelyyn kuluvaa työaikaa. 

Rahahuollon palveluihimme kuuluvat päiväkassatilitykset yrityksen tilille ja vaihtorahapalvelu, joiden tehostamiseksi suosittelemme rahan suorakuljetuspalvelua suoraan yrityksesi toimipisteeseen. Rahahuollon verkkopalvelun kautta ilmoitat tilityksistä ja tilaat ennakkoon tarvitsemasi vaihtorahat. OP:n rahahuollon kumppaneina toimivat Avarn ja Loomis.

Talleta käteinen helposti talletusautomaatilla

Talletusautomaatilla voit tehdä yrityksesi käteistalletukset, kun sinulle parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse esikäsitellä rahoja, ja saat rahat heti tilille. 

TalletusOtto-automaatilla voit tallettaa seteleiden lisäksi myös kolikoita. OttoPlus-automaatilla voit tallettaa seteleitä. Suurin mahdollinen kertatalletus yrityksesi tilille OP-Visa Business Cardilla on 5 000 euroa. Käteistalletuksista automaatilla veloitetaan palveluhinnaston mukainen palvelumaksu.

Löydät laajasti eri puolilta Suomea yhteensä yli 350 talletusautomaattia.

Suorakuljetussopimus tehostaa yrityksesi rahahuoltoa

Käteisen rahan käsittelyyn paras vaihtoehto on suorakuljetussopimus, joka lisää yrityksesi rahahuollon helppoutta ja turvallisuutta. Suorakuljetus sopii kaikenkokoisille yrityksille. Päiväkassatilitykset noudetaan suoraan yrityksesi toimipisteestä ja samalla toimitetaan yrityksellesi ennakkoon tilatut vaihtorahat. Suorakuljetussopimus tehdään suoraan OP:n rahahuollon kumppaneiden Avarnin tai Loomiksen kanssa. 
 
Suorakuljetuksen hyödyt yrityksellesi: 

  • Joustavuus: voit sopia mieleisesi nouto- ja toimituspäivät rahahuoltokumppanimme kanssa 
  • Ajallinen säästö: yrityksesi työntekijöiden työaikaa ei kulu vaihtorahojen noutamiseen tai päiväkassatilitysten viemiseen 
  • Turvallisuus: kumppanimme toimittaa rahat suoraan yrityksesi toimipisteeseen ja on vastuussa rahoista niiden luovutushetkeen saakka. Myös yrityksesi sisäisten väärinkäytösten mahdollisuudet vähenevät.


Jätä päiväkassatilitykset alueen yösäilöön 

Voit jättää tilitykset laskentaan noudettaviksi myös yösäilöön, joka voi olla Osuuspankin oma yösäilö, rahahuoltokumppaneidemme säilö tai pankkien yhteiskäytössä oleva Nouto.-säilö. 

Tilitykset noudetaan säilöistä laskentaan ja tilitetään sen jälkeen yrityksesi tilille. Rahahuoltopalvelun käyttöönotto edellyttää rahahuoltosopimuksen solmimista omassa osuuspankissasi. Pankin asiantuntijat neuvovat, minne voit jättää tilitykset noudettavaksi ja mistä noudat tilaamasi vaihtorahat. Rahahuollon hinnoittelu määräytyy voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti.  
 
Lue ohjeet OP:n rahahuollon palveluista asiakasohjeesta (pdf) > 

Tilityksiä varten tarvitset turvapusseja. Tilitysilmoituksen voit täyttää paperisena tai rahahuoltokumppanimme verkkopalvelussa. 


Tilaa vaihtorahat yrityksesi kassaan kätevästi rahahuollon verkkopalvelusta

Jos yritykselläsi on käytössä suorakuljetuspalvelu, vaihtorahat toimitetaan suoraan yrityksesi toimipisteille.  
 
Muissa tapauksissa yrityksesi tilaa vaihtorahat itse alueesta riippuen Avarnin tai Loomiksen rahahuollon verkkopalvelusta, jolloin saat valmiiksi pakatut vaihtorahat valitsemasi osuuspankin konttorille. Vaihtorahojen etukäteistilaus verkkopalvelun kautta on yrityksellesi edullisin tapa hankkia vaihtorahoja. Tunnukset rahahuollon verkkopalveluun saat rahahuoltosopimuksen solmimisen jälkeen. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millainen kokonaisuus sopii yrityksellesi parhaiten!

Ota yhteyttä