Verkkolaskutus yrityksellesi – lähetä ja vastaanota e-laskuja

E-lasku on vaivaton tapa laskuttaa asiakkaitasi ja maksaa yrityksesi maksut.

Kustannustehokas, käytännöllinen ja turvallinen

Verkkolaskutus tehostaa laskutusprosessia. Myyntisaamisten kiertonopeus lyhenee, maksuvalmiuden seuranta tehostuu ja manuaalisen työn määrä vähenee. Verkkolaskutus on myös ekologinen laskutusmuoto, joka tarjoaa kustannussäästöjä laskutukseen.

Hoidat yrityksesi laskutuksen verkkopankissa, pankkiyhteyskanavassa tai OP-yritysmobiilissa

Voit lähettää ja vastaanottaa yrityksesi e-laskuja op.fi-palvelussa ja OP-yritysmobiilissa. Voit integroida yrityksesi taloushallinnon ohjelmia ja e-laskutusta op.fi-palveluun tai erilliseen pankkiyhteysohjelmaan.

Haluatko laskuttaa kustannustehokkaasti ja turvallisesti?

Kun hoidat yrityksesi laskutuksen ja ostolaskut verkkolaskuilla, säästät resursseja ja aikaa. E-laskutus myös tehostaa kassanhallintaa, sillä myyntisaatavat kotiutuvat nopeammin.

OP:n yritysasiakkaana et tarvitse erillisiä ohjelmia laskutuspalvelulle. Yrityksesi voi lähettää ja vastaanottaa kuluttaja- ja yritysasiakkaiden e-laskuja pankkiyhteyskanavan, op.fi-palvelun tai OP-yritysmobiilin kautta.

OP-yritysmobiilissa on mahdollista lähettää myös muistutuslasku, toistuva lasku ja sähköpostilasku. Lisäksi voit hyödyntää OP-yritysmobiilissa edullisesti laskujen perintäpalvelua.

Näin saat verkkolaskutuksen yrityksesi käyttöön

E-laskujen lähettämistä ja vastaanottamista varten yrityksesi tarvitsee:

  1. Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen tai sopimuksen pankkiyhteyskanavasta sekä 
  2. E-laskupalvelusopimuksen. 


Voit tehdä sopimukset omassa osuuspankissasi ja saat samalla e-laskutusosoitteen, jota tarvitset laskujen vastaanottamiseen. Voit valita sopimukseen vain verkkolaskutuksen eli laskutuspalvelun tai laskujen maksamisen tai molemmat.

OP:n yritysasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa liitteitä osuuspankkien sekä OpusCapitan, Posti Messagingin, Ropo Capitalin ja InExchangen yritysasiakkaiden välillä.

 

Uusia ominaisuuksia