Verkkolaskutus yrityksellesi – lähetä ja vastaanota e-laskuja

Verkkolasku on vaivaton tapa laskuttaa asiakkaitasi ja maksaa yrityksesi maksut.

Verkkolasku on kustannustehokas, käytännöllinen ja turvallinen

Verkkolaskutus tehostaa laskutusprosessia. Myyntisaamisten kiertonopeus lyhenee, maksuvalmiuden seuranta tehostuu ja manuaalisen työn määrä vähenee. Verkkolaskutus on myös ekologinen laskutusmuoto, joka tarjoaa kustannussäästöjä laskutukseen.

Hoidat yrityksesi laskutuksen op.fi-palvelussa, pankkiyhteyskanavassa tai OP-mobiilissa

Lähetä ja vastaanota yrityksesi verkkolaskut op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa. Voit integroida yrityksesi taloushallinnon ohjelmia ja e-laskutusta op.fi-palveluun tai erilliseen pankkiyhteysohjelmaan.

Haluatko laskuttaa kustannustehokkaasti ja turvallisesti?

Kun hoidat yrityksesi laskutuksen ja ostolaskut verkkolaskuilla, säästät resursseja ja aikaa. Sähköinen laskutus myös tehostaa kassanhallintaa, sillä myyntisaatavat kotiutuvat nopeammin.

OP:n yritysasiakkaana et tarvitse erillisiä ohjelmia laskutuspalvelulle. Yrityksesi voi lähettää ja vastaanottaa kuluttaja- ja yritysasiakkaiden verkkolaskut pankkiyhteyskanavan, op.fi-palvelun tai yrityksen mobiilisovelluksen kautta.

Yrityksen mobiilisovelluksessa on mahdollista lähettää myös muistutuslasku, toistuva lasku ja sähköpostilasku. Lisäksi voit hyödyntää edullisesti laskujen perintäpalvelua.

Näin saat verkkolaskutuksen yrityksesi käyttöön

E-laskujen lähettämistä ja vastaanottamista varten yrityksesi tarvitsee:

  1. Yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen tai sopimuksen pankkiyhteyskanavasta sekä 
  2. E-laskupalvelusopimuksen. 


Voit tehdä sopimukset omassa osuuspankissasi ja saat samalla e-laskutusosoitteen, jota tarvitset laskujen vastaanottamiseen. Voit valita sopimukseen vain verkkolaskutuksen eli laskutuspalvelun tai laskujen maksamisen tai molemmat.

OP:n yritysasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa liitteitä osuuspankkien sekä seuraavien verkkolaskuoperaattoreiden yritysasiakkaiden välillä:

  • OpusCapita
  • Posti Messaging
  • Ropo Capital
  • InExchange
  • Comarch S.A ja
  • Tietoevry

Lue lisää yrityksen laskutuksesta

 

Uusia ominaisuuksia