Maksut ulkomaille

Yrityksesi maksut vaivattomasti kaikkialle

Löydät yrityksesi ulkomaanmaksuihin helposti toimivat ratkaisut OPn kattavasta valikoimasta. Voit tehdä nopeasti ja vaivattomasti maksutoimeksiantoja Euroopan ulkopuolelle ja/tai muussa valuutassa kuin euro 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Maksut lähtevät pääsääntöisesti samana päivänä eteenpäin.

Toimialan kauppatapa, maksuajan järjestäminen, maksun saamisen varmuus, nopeus, kustannukset ja myyjän riskinottohalukkuus ratkaisevat käytettävän maksutavan.

Voit maksaa ulkomaanmaksuja euro- ja valuuttamääräisiltä tileiltä euroissa ja yleisimmissä vaihdettavissa valuutoissa. Pankki hoitaa tarvittavat valuuttamuunnokset yrityksesi puolesta.

Maksaminen onnistuu hyvin, kun yritykselläsi on tarpeitanne vastaavat palvelut käyttöön otettuina yhdessä pankkimme kanssa.
Satu Lanu‚ tuotepäällikkö, OP

Euro- ja valuuttatilit Suomessa ja ulkomailla muodostavat yrityksesi kansainvälisen kassanhallinnan perustan. OPn tilien kautta voit maksaa ja vastaanottaa SEPA- ja ulkomaanmaksuja kaikkialta maailmasta.

Kun yrityksesi käy ulkomaankauppaa muulla kuin eurovaluutalla, kannattaa avata valuuttatili OPssa.

Yrityksesi kansainvälistyessä joustava vaihtoehto säännöllisen ja jatkuvan ulkomaan maksuliikenteen hoitamiseen on tilin avaaminen kyseiseen maahan.

Jos muodostat maksuaineistosi taloushallinnan järjestelmästä, olemme keränneet kaikki tarpeelliset asiakirjat ja ohjeet yhteen paikkaan.