Mies ja kellot

OP Yritystalous

Sujuvaa kassanhallintaa ja talouden seurantaa kaikenkokoisille yrityksille
UUSI PALVELU

Mikä OP Yritystalous?

OP Yritystalous on uusi digitaalinen palvelu, joka auttaa yritystäsi kassanhallinnassa ja talouden kokonaisvaltaisessa seurannassa. Löydät yhdestä palvelusta kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen, seuraat tilitapahtumia sekä teet maksuja kaikkialle maailmaan.

OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä. Palvelu mukautuu sujuvasti erikokoisten yritysten tarpeisiin sekä erityyppisten käyttäjien vaatimuksiin.

Lue lisää Sulje

Kokonaisnäkymä yrityksesi kassavirtoihin ja talouteen

Seuraa yrityksesi tilejä ja maksuliikettä reaaliajassa.

Kattavaa ja ammattimaista talouden hallintaa yhdellä työkalulla

OP Yritystalous mukautuu sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Palvelu sopii sekä pienten että suurtenkin yritysten tarpeisiin.

Palvelu, joka ymmärtää sekä taloutta että sinua

OP Yritystalous tarjoaa sinulle kattavan kokonaiskuvan yrityksesi talouteen. Palvelu auttaa sinua ymmärtämään paremmin yrityksesi kassavirtaa ja taloutta.

OP Yritystalous tarjoaa monipuolista talouden hallintaa yrityksesi tarpeisiin

OP Yritystalous on digitaalinen talouden hallinnan palvelu, joka tarjoaa sinulle näkymän yrityksesi kassavirtoihin ja talouden seurantaan. Palvelun avulla hoidat yrityksesi maksuliikkeen, seuraat tilejä ja tapahtumia sekä yrityksesi talouden kokonaiskuvaa. 

Yrityksesi talouden suunnittelu helpottuu, kun löydät kaikki yrityksesi talouteen liittyvät asiat yhdestä paikasta. OP Yritystalous on helppo käyttää, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden myös laajaan ja kattavaan talouden hallintaan sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

OP Yritystalous helpottaa talouden ammattilaisten arkea kaikenkokoisissa yrityksissä ja vastaa myös vaativiin ammattilaisten tarpeisiin.

Sujuvaa maksamista ja tilien seurantaa

Kokonaisnäkymä yrityksen tileihin

OP Yritystalous tarjoaa sinulle kattavan kokonaisnäkymän kaikkiin yrityksesi tileihin. Tarkastelet samassa näkymässä helposti konsernitilejä sekä muita yrityksesi tilejä. Jos tilejä on paljon, voit rajata näkymää tarpeidesi mukaan. Voit hakea palveluun tilejä myös muista rahalaitoksista. 

Turvallista maksamista kaikkialle maailmaan

Palvelussa maksat helposti maksuja kaikkialle maailmaan: kotimaahan, SEPA-alueelle sekä muualle maailmaan. Siirrät kätevästi rahaa myös yrityksesi omien tilien välillä. Palvelussa maksuja voi tarkastaa myös kahden hyväksyjän periaatteella.

Helppoa tilitapahtumien seurantaa

OP Yritystalous paketoi sinulle yrityksesi tilitapahtumat selkeään muotoon. Voit tarkastella ja hakea niitä eri hakutekijöillä tarpeidesi mukaan. Halutessasi saat palvelusta tiliotteita myös muussa pankissa sijaitsevasta yrityksesi tilistä.