Valuuttatili-kuva

Valuuttatili

Tili yrityksesi ulkomaankaupankäynnin tueksi

Valuuttatili on yrityksesi valuuttamääräinen maksuliiketili ja se muodostaa kassanhallinnan perustan, kun yrityksesi käy ulkomaankauppaa säännöllisesti ja jatkuvasti muulla kuin eurovaluutalla.

Voit ohjata tilille ulkomailta saapuvat valuuttamääräiset suoritukset ja maksaa siltä suuretkin valuuttamääräiset maksut. Valuuttatilin voi avata kaikissa noteerattavissa valuutoissa.

Valuuttakaupan palvelujen ansiosta yrityksesi voi käyttää haluamaansa valuuttaa ja suojautua valuuttakurssiriskeiltä tehokkaasti valuuttajohdannaisilla.

Korollisena valuuttatili sopii myös yrityksesi väliaikaisen kassaylijäämän sijoittamiseen.
Janne Partanen‚ kehityspäällikkö, OP
  • Valuuttatilin korko on sidottu OPn määrittelemään kiinteään valuuttakohtaiseen korkoon.
  • Voit seurata yrityksesi valuuttatilin saldoa ja tapahtumia monipuolisilla tiliote- ja viitepalveluilla. Valuuttatililtä voi tehdä tilisiirtoja pankkiyhteysohjelmilla ja verkkopalveluilla.
  • Voit sijoittaa suuremman valuuttamäärän määräajaksi, jolloin korko on kiinteä ja määräytyy euromarkkinoiden korkojen mukaisesti sijoitettavan summan ja sijoitusajan mukaan.
  • Pääoma ja talletuskorko kuuluvat talletussuojan piiriin laissa säädettyyn rajaan asti. OP Ryhmään kuuluvia pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina.
Tilin myöntää osuuspankki.