yritystili-kuva

Yritystili

Tili yrityksesi päivittäisten raha-asioiden hoitoon

Yritystili on yrityksesi liiketoimintaan liittyvän maksuliikkeen sujuvaan hallinnointiin soveltuva tili. Voit käyttää sitä joustavasti yrityksesi päivittäisten raha-asioiden hoitoon verkkopalveluilla, pankkiyhteysohjelmilla, kortilla sekä OP-yritysmobiililla.

Yritystilille voi vastaanottaa maksuja, siltä voi maksaa ostolaskuja, palkkoja ja e-laskuja, ja siihen voi liittää luottolimiitin, joka tuo tarvittaessa tasapainoa yrityksesi maksuliikkeen hoitoon. Oikeilla tilivalinnoilla voitkin tehostaa yrityksesi toimintaa.

  • Yritystililtä voi maksaa laskut ja kerätä maksut kaikkialta maailmasta. Korolliseen tiliin sovitaan talletusportaat ja talletuskorko. Korko perustuu markkinakorkotasoon, talletusten määrään ja asiakassuhteeseen.
  • Tililimiitillä voi tasapainottaa yrityksen kassaa äkillisen rahan tarpeessa. Tililimiitti tarkoittaa yritystilille etukäteen sovittua luottoa. Tililimiitin suuruus ja hinnoittelu sovitaan asiakaskohtaisesti.
  • Tiliin voi liittää myös maksujen ohjauksen, jolloin osuuspankin tililtä maksettujen laskujen rahat tulevat nopeasti yrityksen tilille.
  • Kun yritykseen kuuluu useita yhtiöitä tai yksiköitä, kannattaa käyttää OP Konsernitiliä.
  • Tilitapahtumia voi seurata ja viedä kirjanpitoon monipuolisten tiliote- ja viitepalveluiden avulla.
  • Pääoma ja talletuskorko kuuluvat talletussuojan piiriin laissa säädettyyn rajaan asti. OP Ryhmään kuuluvia pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina.

Luotollisen yritystilin avulla yrityksesi saa käyttöpääomaa, jota voit käyttää tarpeen mukaan sovittuun enimmäismäärään eli limiittiin asti.

OP-Visa Business Card on yritysten kansainvälinen maksu- ja automaattikortti, joka tuo nopeutta ja joustavuutta yrityksen ostosten hankintaan ja käsittelyyn.

Valitse sopivin vaihtoehto yrityksesi pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon ja seurantaan. Yrityksessäsi käytössä olevat järjestelmät, toiminnan laatu ja esimerkiksi laskutusmäärät vaikuttavat siihen, mikä on sopivin asiointikanava.


Tilin myöntää osuuspankki.